Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fleshlight Girls Maitland Ward Tight Chicks var 1

Oversigt

Når du lukker øjnene, vil det føles som om, at Maitland Ward er lige ved siden af dig, når du holder Fleshlight Girls Tight Chicks i din hånd. Maitland Ward er lige så fræk, som hun er sød og uskyldig, og med denne Fleshlight udgave af hendes stramme anus, har du mulighed for at trænge ind i dine vådeste fantasier. 

Skuespillerinden Maitland startede ud med roller som den søde nabo-pige, inden hun gik over til cosplay og nu arbejder indenfor pornoindustrien. Thight Chicks sleevet introducerer til dig en verden af insten vakuum, som føles dejlig stram, når du trænger ind i hendes lille åbning. Vil du have en ekstra stram følelse, kan du justere trykket, ved at skrue på bunden. Indersiden af sleevet er designet med rækker af nydelses-dupper, som får dig til at skælve af nydelse, når du udforsker hver en krog af det.

Ikke alene er denne luksus masturbator en sikker vej til orgasme, den kan også forbedre seksuel ydeevne og udholdenhed. Sleevet er lavet af krops-sikker og blød Super Skin (TPE), som kan strækkes, så den passer de fleste størrelser. Tilføj en Fleshlight sleeve warmer til dit køb eller varm selv sleevet op i kropstempereret vand inden brug for en realistisk følelse. Brug rigeligt med vandbaseret glidecreme, så du får den rigtige følelse af Fr. Ward, som vil elske at have dig bag hende! Tip! Når du har rengjort sleevet med varmt vand og sexlegetøjs rengøring, samt ladet det lufttørre, anbefaler vi, at du bruger plejende pulver til at forlænge produktets levetid, så det forbliver blødt, smidigt og undgår at det klistrer. 

MærkeFleshlight
UndermærkeGirls
Produktvægt (g)635
Fuld Længde (cm)25
Indre Dybde (cm)20
Diameter (cm)7
Indre Diameter (cm)1.5
Strækbar DiameterJa
Primært MaterialeTPE
FarveNude
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk, Russisk, Fransk, Tysk, Spansk
SKU24000
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Tight is Right
Benja - 26. jun. 2021
Den "snoede" tunnel er meget mere tydelig at mærke end forventet. De første par gange var den svær at bruge, men efter et par gange havde den tilpasset sig nogenlunde. "Tight Chicks" er slet ikke dårlig, men den kan nok bedst anbefales hvis du har en længere, og måske lidt tyndere bandit. Men hvis du som mig har en lidt bred fyr, så ville jeg anbefale "Adriana Chechik - Next Level" over denne.
Fantastisk og stram.
Puffran - 11. may. 2021
Rigtig flot og naturtro. Godt supplement, når din fantasi tager over. Kųb mere.
0
Kehno
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er en normal størrelse, 18 cm og temmelig normal omkreds. Stram, men som det er typisk for fleshlight, er sugningen dårlig på grund af en utæt muffe. Stimulation stort set ikke bemærkelsesværdig ... god idé, men jeg tror, jeg vil holde mig til tenga-produkter. Fleshlight- og tenga-produkter ser ud til typisk at have tårer allerede ... er det på grund af boblen, eller hvem ved bare kvalitetsproblemer? Jeg kan ikke anbefale det.
Maskinoversat fra sinful.fi

Fleshlight Girls Maitland Ward Tight Chicks

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Fleshlight SleeveWarmer
299,00 kr.
Inkl. moms
519,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS