Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Realistiske Numser

Tænder du på numser, og vil du gerne have en pirrende onanioplevelse? Så skal du have en realistisk numse. Her finder du et stort udvalg i forskellige størrelser, farver og materialer. De realistiske numser er lavet af kvalitetsmaterialer, og de både føles og synes naturtro. Uanset om du er til doggystyle, spanking eller noget helt tredje, får du en ekstra fræk og stimulerende onanioplevelse med en af de kunstige numser.

Realistiske numser tager dig til himmels

Onaner med realistiske numser

Er du en ægte “ass-man”, så må du eje en af de lækre realistiske numser. Her får du ikke bare en bagdel, der føles som den ægte vare. Den ligner rent faktisk også! Her kan du se frem til at få tilfredsstillet flere forskellige sanser på en gang, når du ser en af de store bubblebutts vibrere hver eneste gang, du støder ind i den. Typisk er der to huller at vælge mellem, alt efter hvilken type af stimulering det er, du længes efter.

Du vil opleve ultimativ stimulering takket være den utroligt realistiske følelse, hver eneste gang du trænger ind i den snævre indgang. Flere af modellerne her på siden er lavet af det, der kaldes Fanta-Flesh, som er med til at give en fornemmelse af, at det er vaskeægte hud, du rører ved. Det er absolut en oplevelse, du bør unde dig selv, hvis du er til onanioplevelser af den absolutte mest realistiske slags. Gør dig klar til synet af svulstige balder, der svinger i takt med stødende, som føles åh så godt.

Så realistisk det næsten er uhyggeligt

Selvom det nogle gange kan være nok at klare ærterne med klør fem, så giver det bare en ekstra tilfredsstillende følelse, når man kan gøre lidt ekstra ud af oplevelsen. Det er selvfølgelig ikke noget, man nødvendigvis lige orker at gøre hver eneste gang, men skal det være lidt ekstra specielt er realistiske numser det helt rigtige at bruge for at gøre oplevelsen ekstra god.

Nogle synes måske næsten at realistiske numser kan være så realistiske, at det er helt uhyggeligt. Det er vi dog ikke helt enige i. Det er nemlig kun med til at gøre oplevelsen endnu bedre. Nogle af produkterne fra eksempelvis Pipedream er endda lavet med ekstra vægt i sig, hvilket er med til at give en super realistisk tyngdefornemmelse, der minder meget om følelsen af at have sex med en rigtig numse.

Kan det bare slet ikke blive realistisk nok findes der naturligvis også en løsning på dette, hvis den helt ægte vare ikke er helt nem at få fat på. Det kan være at en sexdukke i stedet er det helt rigtige valg til at tilfredsstille dine lyster.

Find det rigtige tilbehør

Når du skal give dig kast med en af de realistiske numser, er det vigtigt at have helt styr på det rette tilbehør og udstyr, der kan være med til at gøre det til en endnu bedre oplevelse for dig at onanere med de fylde numser. Det første du absolut skal have fat i er en god glidecreme. Den kan hjælpe dig med at få det til at blive en behagelig oplevelse. Hvis du vælger at bruge en af de realistiske numser uden at bruge en god vandbaseret glidecreme samtidig med, kan du næsten med 100 procents sikkerhed vide, at det ikke vil blive en særligt behagelig oplevelse.

Måske du også har brug for andre produkter, der kan gøre din sololeg endnu sjovere? Eller måske har du brug for noget til en lidt ekstra sjov og fræk gave? Hos Sinful kan du i hvert fald finde det meste inden for forskellige frække, sjove, skøre og spændende produkter, der alle kan være med til at sikre en meget bedre og frækkere hverdag.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS