TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fleshlight Girls Maitland Ward Toy Meets World var 1

Fleshlight Girls Maitland Ward Toy Meets World

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

599,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Fleshlight SleeveWarmer
299,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150 g
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Med Fleshlight Girls Toy Meets World i hånden, vil det føles som om, at Maitland Ward er lige der sammen med dig. Hun er lige så fræk, som hun er uskyldig og sød, og med denne tro udgave af hendes imødekommende vagina, står du med nøglen til at få opfyldt dine vildeste fantasier.  Maitland startede sin skuespiller karriere med roller som naboens uskyldige datter, inden hun gik i gang med cosplay og nu udfolder sig indenfor pornoindustrien. Toy Meets World sleevet vil tage dig med på nogle orgasmiske rejser, når du trænger ind i hende og oplever pirrende dupper, stramme områder og masserende høje, som alt sammen kærtegner din penis. Sleevet er fremstillet i blødt, fleksibelt, krops-sikkert Super Skin (TPE), som passer de fleste størrelser. Tilkøb en Fleshlight sleeve warmer eller læg selve sleevet i kropstempereret vand inden brug, for at få en realistisk følelse. Brug rigeligt med glidecreme, så du får den helt rigtige fornemmelse af, at Fr. Ward er yderst glad for at se dig! Tip! Når du har rengjort sleevet med vand og sexrengøring og ladet det lufttørre, anbefaler vi, at du bruger plejende pulver for at forlænge produktets levetid, så det forbliver smidigt, blødt og undgår at klistre.

MærkeFleshlightUndermærkeGirlsProduktvægt (g)635Fuld Længde (cm)25Indre Dybde (cm)20Diameter (cm)7Indre Diameter (cm)1.5Strækbar DiameterJaPrimært MaterialeTPEFarveNudeAnbefalet GlidecremeVandbaseretSprogSpansk, Fransk, Engelsk, Russisk, TyskSKU23999
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS