Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fleshlight Girls Tanya Tate Lotus var 1

Fleshlight Girls Tanya Tate Lotus

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Hvis du drømmer om at komme helt tæt på pornomodellen Tanya Tate, har du nu chancen. Fleshlight Girls Tanya Tate er en tro kopi af modellens bløde ydre og indre. 

Luk øjnene, forestil dig den frække model foran dig, og træng så ind i sleevet og oplev en meget naturalistisk følelse af hende, der omslutter dig.

Masturbatorens materiale er lavet i SuperSkin, der er meget fleksibelt, og det passer derfor til de fleste mænd. Hvis du bruger det med lidt glidecreme, vil oplevelsen blot føles mere intens og sensuel.

Tanya Tate er nem at rengøre efter brug: Skyl sleevet i varmt vand og brug efterfølgende en sexlegetøjsrens, for ekstra høj hygiejne.

Vi anbefaler, at du fra tid til anden bruger et fleshlight-pulver på dit sleeve for at bibeholde sleevets bløde og naturalistiske struktur.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
WOW
Anonymous - 13. mar. 2024
Købte dette med rystende hænder for at teste den "ægte vare" (mit første rigtige FL), og alt, hvad jeg virkelig kan sige, er i emnelinjen. Realistisk, vidunderligt, et stykke moderne kunst, denne her. Hvis du bliver afskrækket af anmeldelser af Lotus-ærmet, der hævder, at du har brug for en 10" diller for at kunne nyde det ordentligt ... det er alt sammen unødvendigt vrøvl - Lotus leverer på så mange niveauer og på forskellige dybder, at det at nå de sidste par hak vil være glemt efter din første aften i byen. OK, hvis du er under 6", vil du måske være mere tilfreds med en af de mange mindre enheder derude. Måske. Jeg håber, at min næste veninde ikke har noget imod at have en "trekant"!!! :D
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS