Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fleshlight Launch var 1

Oversigt

Lad Fleshlight tage dig med, hvor intet onaniprodukt har taget dig før. Smid din yndlings Fleshlight i maskinen og Fleshlight Launch gør resten!

Den futuristiske beholder placeres ned over din penis, hvor den bevæger din Fleshlight op og ned med optil 180 strokes i minuttet. Uden at du behøver løfte en finger.

Du er med andre ord sikret et eksplosivt klimaks hver gang.

Eller hvad med at koble Fleshlight Launch op til noget af Kiiroos populære Feelme VR materiale for en interaktiv oplevelse med din Fleshlight masturbator?

Kan bruges sammen med alle standard Fleshlights. Kan IKKE bruges med: Turbo, Flight, Ice, Go og Quickshot. Opladelig med USB-kabel (medfølger).

NB: Masturbator købes separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
hver en krone værd!
Anonymous - 12. jun. 2017
Den er fantastisk! Virkelig tilfreds med produktet, batteritiden er lang, måske lidt svær at holde nogle gange, men ellers ganske god, knapperne til hastighed skulle de måske have gjort tydeligere eller større, men ellers er de ikke noget at klage over. I betragtning af at den gør jobbet for dig. Hvis du køber den, garanterer jeg, at du ikke bliver skuffet.
Maskinoversat fra sinful.se
Næste niveau!
Anonymous - 2. dec. 2018
Denne blev købt, og efter 2 måneders brug er det en meget positiv oplevelse. Et must-have, hvis du ejer mere end en Fleshlight + Batterilevetiden var overraskende lang +VR-synkronisering er HC! +Let materiale - Enhedens lydniveau stiger en smule under "warp drive", men forbliver på et tåleligt niveau
Maskinoversat fra sinful.fi
Let at bruge, og kvaliteten er måske verdens mest populære kunstige puffball.
Anonymous - 11. mar. 2018
Alene for den "manuelle" bruger af Fleshlight er Launch en behagelig overraskelse. Enheden larmer en del ved højere hastigheder, selvom det meste af det ikke kommer fra Fleshlight'ens udluftningsventil. Så det er ret højt (selvom selve motoren er relativt stille), men den overordnede positive oplevelse kompenserer for de mindre ulemper. Launch er en klar vinder sammenlignet med Fleshlight VStroker eller andre, der bruger samme idé, hvor din foretrukne kødfulde ting er forbundet til en enhed, der gør arbejdet for dig. Ulempen er dog den meget høje pris: Hvis enheden var en god hundredekroneseddel billigere, ville jeg anbefale den til alle. Men nu er for eksempel Kiroo Onyx 2 meget billigere og efter min mening også mere alsidig og bedre til at efterligne samleje (fås her hos Sinfuli for knap 70 euro mindre). Dybest set vil jeg anbefale følgende - Hvis du kan lide Fleshlight i særdeleshed, kan jeg varmt anbefale Launch. Du vil blive positivt overrasket; - Hvis du ikke synes, at Fleshlight er et specielt produkt, bør du overveje Kiroo Onyx, som jeg nævnte tidligere; - Hvis du ikke er bekendt med Fleshlight, så køb en eller to, og du vil sandsynligvis bestille Launch inden længe, hvis du ikke har noget imod lidt damptoglignende vindstød. Hvis du deler en lejlighed med andre, vil dine bofæller ikke være i tvivl om, hvad du leverede, da du brugte Launch, men intet apparat er helt stille. ;)
Maskinoversat fra sinful.fi
Det bedste indtil videre
Anonymous - 12. nov. 2018
Den første Launch holdt op med at virke efter et par anvendelser. Sinful handlede i overensstemmelse med sin politik: sendte en erstatning og gav instruktioner om at returnere det defekte produkt. Fair play. Launch er langt den bedste masturbator, jeg har testet indtil videre. Lyden er virkelig høj, på niveau med printere. Fleshlight'en er lidt svær at få til at rulle ind i launch'en. Materialet er af høj kvalitet. Jeg har ikke testet enhedens forbindelse til videoer. Batteriet holder længe, når det er fuldt opladet.
Maskinoversat fra sinful.fi

Fleshlight Launch

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS