Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fleshlight Shower Mount Sugekop Bund var 1

Oversigt

Vil du kunne nyde din Fleshlight håndfrit? Så bør du prøve Fleshlight Shower Mount, der kan sættes fast på jævne, hårde overflader med en sugekop. 

Sådan bruger du Fleshlight Shower Mount:

1. Skru låget i bunden af din Fleshlight af og skru Fleshlight Shower Mount på. 1. Sæt sugekoppen fast på en jævn overflade. 3. Fastgør Fleshlight Shower Mount til overfladen ved at dreje ON/OFF knappen imod urets retning, over på ON.

Fleshlight Shower Mount passer til alle standard Fleshlight. Fleshlight Shower Mount er IKKE kompatibel med Flight, Ice, Blade, Sword, Alien og Sex-in-a-can produkter.

MærkeFleshlight
UndermærkeAccessories
Produktvægt (g)127
Primært MaterialeABS-plast
FarveSort
EgenskaberSugekop
SprogEngelsk
SKU13539
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke perfekt, men dejlig, let at bruge og frisk oplevelse
Christian - 25. apr. 2023
Godt produkt, en håndfri oplevelse er forfriskende variation. Det eneste problem er at sugekoppen ikke er konsistent hvis man ikke er fuldstændig opmærksom på opsætningen. Kan anbefales
dårligt design
Thomas - 10. nov. 2020
Sugekoppen kan ikke sidde fast på mine badeværelses fliser selvom de er rimelige glatte. Måske kan den på en rude, men det vil være lidt synd for naboerne.
Okay produkt, med lidt modifikation
Mikkel - 11. nov. 2016
Sugekoppen er helt fantastisk, ingen tvivl om det! Den kan bestemt holde et fleshlight selv om det er ret tungt, og at man bruger det imens selvfølgelig. Mit problem med produktet, var at mit fleshlight ikke kunne sidde ordentligt fast i gevindet, og faldt helt eller halvt ud flere gange under brug. Fik tilsendt en ny af Sinful (god stil!), for at se om der også var problemer der. Det var der desværre. Hvis nogen oplever lignende problem, så fyr noget gaffatape i gevindet, bare sørg for at det ikke dækker det lille hul. Mit fleshlight kan skruges rigtig godt fast nu, takket værd 5 små stykker gaffa.
Sugende god ;)
Tester - 6. aug. 2013
Da jeg fik produktet, må jeg indrømme at jeg var en smule skeptisk over for om den egentlig kunne holde til vægten af Fleshlight. Det viste sig at det kunne den sagtens :) Det skal dog nævnes at det kræver et par ganges øvelse i at få den til at suge ordenligt fast. Det er vigtigt at fladerne er ABSOLUT glatte hvorpå den sættes, ellers falder den meget nemt af. Så har du planer om at bruge den i brusekabinen og har flise væg som er bare en smule ujævn, holder den ikke fast. Alt i alt er jeg meget tilfreds med produktet. Vil gerne anbefale et køb her fra :) God fornøjelse ;)
Glimrende produkt
Kim2 - 11. jul. 2013
Jeg er enig med den tidligere anmelder. Et godt produkt som lever fuldt om til forventningerne - dog vil jeg sige at man skal være lidt forsigtig med at anvende sugekoppen på malede overflader. Den er simpelt hen så effektiv at den tager malingen med af, når man afmonterer den - det lærte jeg på "den hårde måde" :-) Bortset fra den, et udmærket produkt .... /Kim
Fleshlight uden hænder
KimL - 26. jun. 2013
Købte den her sugekop holder til min Fleshlight for at kunne bruge den unden hænder, og den virker helt som den skal. Var lidt spændt på om sugekoppen ville være stærk nok til når det går lidt vildt for sig, men der er absolut ingen problemer.
Ekstremt tilfreds
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er nem at sætte fast, og når du først har sat den fast, bliver den siddende. Ekstremt praktisk at bruge den i brusebadet, da den er nem at gøre ren bagefter. Hvis du har en Fleshlight eller vil købe en, kan jeg varmt anbefale at købe denne samtidig.
Maskinoversat fra sinful.se
Helt ok
Anonymous - 12. jul. 2019
Et must, hvis du vil kunne have sex som den ægte vare, men uden at holde fleshlighten. Du mister dog muligheden for at justere suget på den, så følelsen er ret svag....
Maskinoversat fra sinful.se
Vigtigt tilbehør
Anonymous - 7. jul. 2015
Dette produkt er et uundværligt tilbehør til din Fleshlight! Sidder sikkert på en flisevæg, nem at sætte op og nem at tage ned. Kan justeres i alle vinkler. Jeg synes, det tilføjer en ny dimension til Fleshlight-oplevelsen, da du kan støde og ikke behøver at bruge din hånd.
Maskinoversat fra sinful.no
Fantastisk tilbehør
Anonymous - 13. mar. 2024
Fantastisk tilbehør til din fleshlight. Fungerer godt til brusevægge, almindelige døre, fliser osv. Jeg kæmpede lidt med, at den ikke blev sat ordentligt på fleshlighten, men med lidt forsigtighed gik det fint. De kunne godt finde på noget sjovere tilbehør.
Maskinoversat fra sinful.no

Fleshlight Shower Mount Sugekop Bund

199,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS