Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fleshlight SleeveWarmer var 1

Oversigt

Hvis du vil have en endnu mere naturtro oplevelse med din fleshlight, skulle du prøve at varme sllevet op først. Fleshlight SleeveWarmer opvarmer dit sleeve til 40 grader, der er den helt rigtige temperatur for en virkelig naturtro følelse.

Det tager kun 5 minutter for sleevet at blive varmt, og så er du klar til en sensuel og blød oplevelse.

Fleshlight SleeveWarmer er simpel at bruge, nem at betjene og er fuldstændig uundværlig for dig, der tænder på en fræk real-feel oplevelse. Den tilsluttes let strøm via det medfølgende USB-kabel.

Træk dit fleshlight superskin ned over stangen, og tænd for opvarmeren. Du behøver ikke at skrue op eller ned for temperaturen undervejs, da den indbyggede termostat sikrer en kontant temperatur.

Du kan også bruge Fleshlight SleeveWarmer til opbvaring af dit sleeve, når det ikke er i brug.

Opvarmeren er nem at rengøre med en fugtig klud og lidt mild sæbe. Varm IKKE sexlegetøj, der indeholder elektronik med Fleshlight SleeveWarmer.

MærkeFleshlight
UndermærkeAccessories
Produktvægt (g)160
Fuld Længde (cm)81
StrømkildeUSB-oplader
Primært MaterialeABS-plast
FarveSort
EgenskaberOpladelig
SprogSpansk, Engelsk, Fransk, Tysk
SKU14786
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dejlig varm
Shyguy77 - 26. feb. 2024
Rigtig god at have, varmer helt dejligt så din lommelygte er klar til brug,
Har du en Fleshlight ?
Sjællænder - 4. dec. 2021
så kan du ikke undvære denne. Kan bruges til at opvarme din Fleshlight eller at tørre den EFTER den er blevet rengjort og grundigt tørret af.
Undlad ikke
Andet - 2. dec. 2021
Det er helt KLART perfekt med den warmer
Så som så
Funny Finn og konen - 1. jun. 2021
Købte denne som opvarmning til mit sleeve, men diameteren er alt for lille. Desuden slukker den alt for tidligt. Men den kan godt varme sleevet op, hvis man holder om det mens det varmer op.
Dejligt med lidt ekstra
Karsten - 14. dec. 2020
Jeg har før prøvet at varme mine fleshlight op via varmt vand i vandhanen, det fungerer dog på ingen måde optimalt, så derfor tænkte jeg at jeg ville prøve denne SleeveWarmer fra Fleshlight. Produktet virker utrolig nemt - man smider den bare i et USB, smørrer lidt glidecreme på og så sætter man sit fleshlight sleeve på. Der går ca. 5-9min før dit sleeve er varmet godt igennem, men da holder den også dejlig på varmen. Det føles rigtig dejlig, da det giver en helt ny fornemmelse af dit fleshlight. Jeg 'varmt' anbefalde denne Sleeve warmer, hvis man har de 5-9 minutters tålmodighed til at lade den varme. Køb den!
Til manden, der har alt
T. Egelund - 2. apr. 2017
Jeg har prøvet mange forskellige fleshlights og først for nyligt anskaffet mig en warmer. Og jeg må bare sige, at det gør det endnu mere lækkert. Jeg vil anbefale det, hvis man allerede har en fleshlight, man "kender" godt. Det giver en helt ny følelse.
Helt okay, men den blev varm
Zeb - 7. oct. 2018
Jeg har brugt denne varmer et par gange nu, og ja, den varmer Fleshlight indefra og ud, men ikke udefra. Det vil sige, at varmen fųrst męrkes, når den skubbes ind. Varmen er dog ikke rigtig varm, men derimod lunken og når at fordampe i lųbet af få minutter. Varmeren er virkelig nem at bruge. Det skal dog bemęrkes, at varmelegemet ikke har et netstik, men kun et USB-stik, der f.eks. kan sęttes i en computer, eller du skal separat kųbe et tilbehųr for at tilslutte dette apparat til en standardstikkontakt. Opvarmningen tager cirka otte til ti minutter minutter og starter så snart stikket sęttes i strųmforsyningen. Opvarmningen er helt stille og det grųnne lys tęndes. Et lille stille klik hųres, når lyset slukkes og opvarmningen er fęrdig. Varmelegemet er lavet af plast, der er let at tųrre af efter hver brug.
0
Perfekt til ekstra nydelse!
Macke - 23. dec. 2019
Hvis du ligesom jeg allerede elsker at bruge din fleshlight, så er fleshlight sleeve-varmeren en god tilfųjelse! Den varme du męrker, når du bruger den, giver en enormt dejlig og skųn fųlelse! Kold glidecreme osv. er også mindre “chokerende”, og i stedet er det en blųd og varm fųlelse, når du sętter penis ind. Det bliver endnu bedre, hvis du bruger lidt ekstra sug! Hųjt anbefalet!
0
Bare fint
Anonymous - 13. mar. 2024
Opvarmer fleshlighten på ca. 10 minutter, og sammen med en masse glidecreme føles det næsten som at kneppe en rigtig fisse. Den varmer dog ikke ydersiden/fronten af fleshlighten op, hvilket er lidt en skam...
Maskinoversat fra sinful.se
Anbefalet
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er et must-have tilbehør til enhver Fleshlight. Den varmer den op på et par minutter og gør oplevelsen eksponentielt bedre.
Maskinoversat fra sinful.no

Fleshlight SleeveWarmer

299,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS