TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Flow The Game Dating Spil var 1

Flow The Game Dating Spil

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Med Flow The Game dating spillet får I den perfekte icebreaker, der skaber en afslappet, god stemning og starter underholdende samtaler mellem dig og din medspiller. 

Dækket består af enten-eller spørgsmål fra fem kategorier i tre niveauer, som I hver især skiftes til at gætte hinandens svar på. Træk et kort og se, om kortets emne er underholdning, sex, livsstil, forhold eller romantik. 

Stil spørgsmålet og gæt din medspillers svar. Hvis du har ret, vinder du kortet, hvis ikke, vinder din partner kortet. Spilleren med de fleste kort vinder prisen, som I sammen har besluttet jer for, før I startede spillet. 

Jo højere niveauet er, jo mere personlige bliver spørgsmålene, så start på niveau et og arbejd jer op til de helt dybe spørgsmål. Spillet skaber et dejligt ping-pong flow til jeres samtale, imens I har det sjovt og lærer hinanden bedre at kende. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS