Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fukuoku Massage Handske -Venstre var 1

Oversigt

Fukuoku Five Finger Massage Glove er en vibrerende massage handske til venstre hånd, til dig, der vil prøve en pirrende massage ud over det almindelige. I hver fingerspids sidder der nemlig en effektiv vibrator plade, der forkæler dig med hele 9000 vibrationer i minuttet, for en endnu mere effektiv massage. 

Inden i Fukuoku Massage Handske er vibratorerne forbundet til en batteriholder, der sidder i en lomme på handskens overside. Dermed har du fuld bevægelsesfrihed så du kan nyde handsken præcist som du har lyst og hvor du har lyst. Selv under bruseren kan den bruges - handsken er nemlig 100 % vandtæt.

Fukuoku kan både bruges til intim massage og ømme muskler, og den gør det endnu lettere at massere, når du bruger massageolie eller creme. Handsken bruger 3 stk. AAA batterier, der medfølger.

Bemærk: Denne handske er beregnet til venstre hånd. Handsken fås også til højre hånd her i shoppen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk produkt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Handsken har en god pasform omkring håndleddet, fingrene og hånden generelt. Den larmer lidt, men det gør ikke noget, da det er et meget behageligt produkt. Stoffet føles fantastisk mod kroppen, hvilket gør massagen meget mere behagelig. Handsken er meget brugervenlig, da der kun er 3 AAA-batterier i toppen af handsken, så der er plads nok til at bevæge hånden. Min kæreste og jeg syntes ikke, at den var egnet til brug i underlivet, da vibrationerne var lidt for kraftige, men til massage andre steder på kroppen passede den som fod i hose. Så hvis det er en orgasme, du leder efter, er handsken nok ikke vejen frem. Men hvis det er behagelig massage og pirrende forspil, så køb den!
Maskinoversat fra sinful.no

Fukuoku Massage Handske -Venstre

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS