TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fun Factory Angelo Opladelig Mini Vibrator var 1

Fun Factory Angelo Opladelig Mini Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Leder du efter en mindre dildovibrator? Måske er du nybegynder inden for dette felt? Eller måske er du ganske enkelt til de mindre, effektive størrelser, hvor gørelsen er mindst lige så vigtigt som størrelsen?

Fun Factory Angelo Mini er en lille men meget effektiv dildo vibrator med kraftige vibrationer. Den har en lille krumning foroven, så du i det små kan eksperimentere med G-punkts stimulation. Vaginal stimulation er dog dildo vibratorens primære funktion.

Angelos beskedne størrelse gør den perfekt at have med i håndtasken eller kufferten. Den er lydsvag, og du kan derfor være helt diskret, når du vil stimuleres.

Dildo vibratoren har den egenskab, at du også kan bruge den til at stimulere din klitoris med. Lige meget hvordan du vil bruge Angelo, får du den bedste oplevelse, hvis du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med. Vi anbefaler Fun Factorys egen glidecreme til sexlegetøj.

Dildo Vibratoren er fremstillet i 100 % medicinsk silikone og er desuden ftalatfri. Den føles utrolig blød mod huden, og sammen med glidecreme føles den nærmest lige så blød som din egen hud.

Du kan sagtens nyde Angelo i badet, da den er 100 % vandtæt.

Dildovibratoren har 11 forskellige vibrationsniveauer, som du styrer på en plus- og en minus knap. Oplader er inkluderet.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS