TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fun Factory Bandito Silikone G-punkts Dildo  var 1

Fun Factory Bandito Silikone G-punkts Dildo

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Leder du efter en stilfuld dildo i mellemstørrelse, som du kan bruge til G-punkts stimulation? Til dette er den stilfulde Fun Factory Bandito helt ideel.

Bandito G-punkts dildo er ikke blot en fryd for øjet. Den gør det også muligt for dig at opnå den dybe G-punkts orgasme, som mange kvinder kun drømmer om. Bandito har den krumning, der skal til for, at du kan ramme dit G-punkt. Bevæg den i let stødende bevægelser mod dit G-punkts område, og du vil opnå stor nydelse.

Dildoen har en bølget struktur i overfladen, som du helt sikkert vil kunne mærke. Overfladen giver en dejlig variation, når du bruger den.

Bandito forsøger på ingen måde at ligne en realistisk penis, men den har til gengæld et stilfuldt design. Dildoens fod gør, at du også kan bruge den som anal dildo eller sammen med et harness. 

Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med dildoen, f.eks. Fun Factorys egen glidecreme til sexlegetøj.

G-punkts dildoen er fremstillet i medicinsk silikone og er desuden ftalatfri. Den er blød og lækker og desuden meget fleksibel at bruge. Den har dog stadig den stivhed, som gør det muligt for dig at styre den i den ønskede retning.

Bandito er 100 % vandtæt, og du kan derfor nyde den i badet.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS