Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fun Factory Elegance Opladelig Dildo Vibrator var 1

Oversigt

Elegance giver dig både fylde, kraftige vibrationer og stilfuldt design. Dildo vibratoren hører til i den store ende af dildo-skalaen og er i det hele taget meget realistisk i sin størrelse. I sin form er Elegance dog på ingen måder naturtro og kan derfor give dig en helt anderledes form for stimulation end mange andre dildoer på markedet.  Elegance har en spids form, som gør det muligt for dig at stimulere meget målrettet op imod din skedevæg.  Vibratoren har en såkaldt KeyLock funktion, der forhindrer, at den starter af sig selv i skuffen eller kufferten. Hold FUN og (+) nede samtidigt i 3-5 sekunder for at låse dit legetøj op. Når du har låst den op, tænder du for den, og så kan du vælge mellem 9 forskellige stimulerende (lydsvage) vibrations niveauer. I bunden har den et meget ergonomisk udformet håndtag, som gør den meget nem at håndtere. 

Elegance er ikke blot en meget stimulerende dildo, den er også pæn at se på. Den medicinske silikone giver Elegance et meget stilrent look og gør den desuden utrolig blød at have med at gøre. Trods den bløde overflade er den dog stadig god og fast.  Dildoen er genopladelig, og du slipper derfor helt for at bekymre dig om batterier. Der medfølger en Click 'n' Charge USB-oplader, når du køber vibratoren.

Da den er vandtæt, kan du også tage den med i bad. Og den er nem at rengøre: Skyl den i varmt vand og brug efterfølgende en sexlegetøjsrens, for ekstra høj hygiejne.

 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lækker sag
Marie - 11. dec. 2012
Dette produkt har mange fordele: Jeg har den i "brombær"-farven, og den er virkelig smuk -både i brug og på natbordet, Den er lavet i et super blødt materiale, som er behageligt mod huden. På trods af dens størrelse er den forholdsvis let, at indføre, fordi den har en lidt spids form. Den har rigtig mange viberationer og programmer -alle super skønne. Produktet har ikke rigtig nogle bagdele. Men den er ikke helt lydløs, men meget lydsvag i forhold til meget andet sexlegetøj på markedet. Den er en ordenlig omgang for nybegyndere, så brug den med masser af glidecreme, og hvis du mener, at størrelsen (og gørelsen) faktisk betyder noget ;)

Fun Factory Elegance Opladelig Dildo Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS