Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Glassvibrations Africa Pigmy Glas Analplug var 1

Oversigt

Smuk og lækker analplug. Pigmy plug'en fra Glassvibrations er yderst velegnet til dig, der skal lege med analleg for første gang eller som ønsker en plug i en lille størrelse. Den måler ca. 8,5 i længden og 2-3 cm i diameter.

Plug'en kommer i en stilfuld æske, hvori der også er en lille pose til sikker opbevaring.

Pigmy er lavet af højkvalitets hærdet glas (er splintfri).

Brug en drøj silikone glidecreme sammen med sexlegetøj lavet af glas. Det giver en endnu bedre oplevelse.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke noget at klage over her
N. - 28. jan. 2014
Som begynder på området, har man en del forskellige muligheder.. Jeg valgte denne, fordi det tiltalte mig med et glattere og hårdere materiale end silikone eller lign., men jeg synes stål er lige i overkanten prismæssigt, når det stadig bare er noget jeg eksperimenterer med. Derudover kan jeg godt lide dette design, som er elegant, men samtidigt sjovere end rent sort. Mønsteret på min afviger lidt fra det på billedet (min har ikke ligeså meget hvid), men den slags variation er vel en del af charmen ved glas. :) Jeg synes størrelsen er god – den kan helt klart mærkes, men uden at være for overvældende for begynderen. Formen fungerer også godt, og når den er inde, sidder den (i min erfaring) ret komfortabelt hvor den skal og bliver siddende der. Mht. formen var jeg dog overrasket over at spidsen er ”flad”. Billeder fra flere vinkler ville måske være en god idé, da man ikke kan se det fra siden. Det er ikke et problem som sådan, men det er altid rart at vide præcis hvad man får. :) Alt i alt et pænt kvalitetsprodukt til en rigtig god pris, så jeg er helt tilfreds! Til slut vil jeg lige nævne at det her vist var min tredje bestilling fra Sinful, og jeg har konsekvent oplevet god service og hurtig (!) forsendelse.
Lille, lækker og så fantastisk.
Blomsten - 18. feb. 2013
Endnu et produkt af glas som bare er en fantastisk oplevelse, også min kæreste har haft glæde af denne Glas Analplug, og han er vild med både størrelse og form og oplevede en anderledes orgasme, hvilket jo nok ikke er til at undgå, når det er første gang man prøver Analplug.
Vidunderligt sexet og behagelig buttplug
Anonymous - 9. jul. 2015
Min kone, som elsker analsex, ønskede sig en buttplug til sin fødselsdag. Jeg faldt for African Pigmy Glas-pluggen. Da jeg åbnede æsken, tænkte jeg WOW! Da min kone så den, lyste hele hendes ansigt op. Billedet yder den slet ikke retfærdighed. Både det visuelle indtryk og formen er virkelig flot. Hvis du, som min kone, ikke vil have en stor buttplug, er den perfekt. Hun elsker størrelsen, formen og fornemmelsen af glaspluggen. Og når du er færdig, er den virkelig nem at rengøre. Fordi den er lavet af glas, er den meget nem at holde ren. Det eneste, vi fortryder, er, at vi ville ønske, at vi havde købt den tidligere. P.S. Leveringen fra Sinful var, som altid, diskret for dem, der undrer sig. ;)
Maskinoversat fra sinful.se

Glassvibrations Africa Pigmy Glas Analplug

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS