TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
GOD PRIS
Go' Samtale Dialogspil For Par var 1

Go' Samtale Dialogspil For Par

På lager

Levering: 1-3 hverdage

159,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Tag Go’ Samtale Dialogspil For Par med hjem til en aften med intimitet, og brug kortene til at udforske de sjove og nogle gange svære aspekter ved at være i et forhold. Lyt med et åbent sind og styrk båndet mellem jer.

Pakken indeholder 90 kort med 5 forskellige kategorier. Det inderste, Vores hverdag, Tæt på, Go’ Sex og Fælles retning. Hvert kort har et emne og tre spørgsmål, der hjælper med at få gang i samtalen.

Sæt tid af til at fokusere på dit forhold, uanset om I har en nat alene med timevis til at spille i eller tag et par kort med på jeres næste timelange køretur. I kan endda bruge kortene over middagen, så længe I har tid og er til stede i nuet.

Spillet kan spilles af par i alle aldre, uanset hvor længe I har været sammen. De udforskede temaer omfatter tillid, selvværd, vaner, berøring, bekymringer, drømme, værdier og meget, meget mere.

MærkeGo' SamtaleIndeholderKortFuld Længde (cm)21Bredde (cm)9.2FarveFlere farverSprogDanskSKU25548
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Giver gode samtaler
Rigtig gode kort som giver en mulighed for at snakke bredt og gå mere i dybden med de forskellige emnerOooo - 28. sep. 2023

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS