Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
SToys Gummi Pisk med Metal Håndtag var 1

Oversigt

Denne gummi pisk fra SToys er med sit metal håndtag og lange sorte gummisnerter virkelig stilfuld.

Pisken har 6 lange snerter på 56 cm, så der er virkelig mulighed for nogle pirrende og hårde slag. Pisken kan dog også bruges til blide strejf hen over kroppen.

I metal håndtaget sidder en gummi strop,  så den nemt kan hænges ved din piske samling eller i dit bælte.

Pisken har en totallængde på 73 cm.

MærkeSToys
Produktvægt (g)110
Fuld Længde (cm)73
Primært MaterialeLæder
FarveSort
SprogEngelsk
SKU13066
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Virkelig lækker, men ikke holdbar
Laura - 20. aug. 2016
Den er faktisk ret lækker... Uden at være selvglad, så ligger jeg i den rimelige ende hvad smerte angår, og jeg nyder de mange striber i mørkelilla mærker denne har givet mig. Men den har rendens til at "flå" i huden, og hvor enden af smerterne rammer, er der blevet slået hul på mig. Heldigvis er vi begge til den slags, men man bør være påpasselig med den, for trods dens uskyldige udseende og lille vægt, kan den være meget, meget ond. Den er desværre ikke så holdbar. Heldigvis er den jo så billig, at man bare kan købe en ny. Men her bliver der slået igennem med den, og den er gået i stykker 2 gange. Ikke noget noget lim ikke kunne klare, men holdbarheden er ikke i top. Men alt i alt en lækker lille pisk - som giver gip i kroppen, når den blidt trækkes over bagdelen, før den sviende, svirpende overfladesmerte rammer.
gųr godt
maso - 17. apr. 2018
Ja, det er den bedste i sin prisklasse, som jeg har prųvet. Efterlader ordentlige męrker, enderne af linjerne får huden til at knękke. Håndtaget er bare for tyndt, og pakkens linjer var bųjet; piskeskeden roterer altid i den forkerte retning. Men hvis du vil have mere end en saunabirk, er dette helt sikkert en stram pisk.
0
En smertefuld pisk, der er perfekt, når jeg har gjort noget slemt.
Skammeligt - 30. sep. 2018
Dette er en smertefuld (på en god måde) pisk, som er perfekt at bruge, når jeg har gjort noget meget forkert. Den har et stilrent design med det skinnende metalhåndtag og de lange sorte tråde. Den svier meget - selv ganske blide strųg gųr ondt. At trådene er lange giver et kraftfuldt pręg. Det svier og selv den hårdeste og sejeste person bliver reduceret til en ret ynkelig tilstand med tårer i ųjnene efter at have modtaget dette som straf. Men det er grunden til, at den blev kųbt – for at jeg kunne råde bod på, at jeg for alvor trådte over gręnsen. Det har virkede bestemt – selvom jeg ikke rigtig er blevet mere lydig... Sinful gav gode råd, leverede hurtigt og effektivt – så har du gjort noget forkert, kan du hurtigt råde bod på det. Velegnet til alle voksne, der kan lide let bdsm-legetųj - og egner sig selvfųlgelig bedst til nųgne balder.
0
AV!
Emmelie - 9. may. 2019
Jeg siger bare AJ! Den er ikke nådig og anbefales ikke til begyndere. Jeg lover, den gav mig męrker med det samme, og det svier vęrre end dųden. Et nyttigt vęrktųj efter min dųmmekraft, et helvede for mig ^^ så perfekt! Jeg vil anbefale det.
0
En sikker stomp
Anonymous - 12. jun. 2021
Dette vil helt sikkert få subben i bevægelse. Strengene spredes nok, og der opstår smerte ved hvert slag. Selv når huden går i stykker, er det helt under hitterens kontrol. Håndtaget er ikke det tykkeste, vi får se, hvordan det holder til lang tids brug. Indtil videre har det været i perfekt stand og et funktionelt spil. Og bestemt ikke for en førstegangsspiller. Et funktionelt spil, især i denne prisklasse.
Maskinoversat fra sinful.fi

SToys Gummi Pisk med Metal Håndtag

269,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS