Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Happy Rabbit G-Spot Opladelig Vibrator var 1

Happy Rabbit G-Spot Opladelig Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Happy Rabbit G-Spot Opladelig Vibrator er en lydsvag g-punkts vibrator med hele 3 kraftige motorer og en klitoris stimulator. De 3 indvendige motorer er synkroniserede så du får uovertruffen stimulation af dine mest følsomme steder på samme tid.

En ekstra god ting ved Happy Rabbit G-spot Opladelig Vibrator er, at de kraftige motorerne er lydsvage, selv ved højeste indstilling. Med sine 13,3 cm, der kan indføres, og med en maks. diameter på 4,3 cm er Happy Rabbit G-Spot Opladelig Vibrator ergonomisk rigtigt udformet til at stimulere dit g-punkt. 

De 3 motorerne styres med to knapper, der findes i vibratorens bund. Du vælger selvom om du kun at ha' klitoris stimulatoren tændt, om det kun skal være skaftet der er tændt eller om du vil ha' alt tændt på en gang, for mere intens stimulation. Derefter kan du vælge imellem 3 forskellige vibrations hastigheder og 2 vibrations mønstre.

Den opladelige Happy Rabbit G-Spot Vibrator er fremstillet i silikone af høj kvalitet, og er derfor 100 % latex- og Phthalat-fri. Brug Happy Rabbit G-Spot Vibrator sammen med en god, vandbaseret glidecreme så den er nemmere at føre op og så du får en mere blød og behagelig oplevelse. 

Med Happy Rabbit G-Spot Vibrator slipper du for at skifte batterier - du sætter bare vibratoren i opladeren og så er den klar til næste gang. En opladning giver 2 timers nydelse. Vi anbefaler, at du oplader din Happy Rabbit i 6 timer første gang du oplader den. 

Happy Rabbit leveres i en  smuk gaveæske. Der medfølger desuden en satin pose til opbevaring, en oplader og en instruktionsbog. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS