TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Happy Rabbit Lille Vibrerende Bunny Tail Butt Plug var 1

Happy Rabbit Lille Vibrerende Bunny Tail Butt Plug

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Find din indre bunny frem med den fantastiske, vibrerende butt plug fra Happy Rabbit produktserien med en fluffy, lilla hale. Måske du hellere vil have masser af glamour til dig bagdel, ved at dekorere den med en glitrende juvel? Dekorationerne sættes på basen ved hjælp af magneter, så denne silikone plug er dejlig alsidig. 

Den aflange plug har et afrundet hoved og en indførbar længde på 10 cm. Den er op til 3,2 cm i diameter, så den er god til dem, der har lidt erfaring indenfor anal stimulation. Formen vil kærtegne dine følsomme nerveender i anus, og når du tænder for de rumlende vibrationer i bunden af basen, kan du roligt glæde dig til endnu mere nydelse. Du kan vælge mellem 3 hastigheder og 9 mønstre. 

Det er op til dig, om du vil beholde den bløde halen på eller om den skal skiftes ud med juvelen. Uanset sørger den brede base for, at pluggen bliver hvor den skal, uanset hvor meget du hopper rundt. Kom en god mængde vandbaseret anal glidecreme på inden indsættelse, så du får den bedste oplevelse. 

Rengør den vandtætte plug med varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens for god hygiejne. Oplad den via det medfølgende USB kabel. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS