Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Happy Rabbit Natural Opladelig Vibrator var 1

Oversigt

Happy Rabbit Natural Opladelig Vibrator er til dig, der vil ha' kraftig stimulation og størst mulig nydelse.

Vibratoren er lavet i buet silikone, der er designet til at passe til din krops konturer og med denne Happy Rabbit får du både hele tre indbyggede motorer og en rabbit vibrator, der stimulerer din klitoris.

De tre indbyggede motorer sidder hhv. i spidsen, i skaftet og i klitoris stimulatoren, så du får uovertruffen stimulation, der hvor det virkelig kan  mærkes. Og selvom du får kraftige vibrationer med Happy Rabbit Natural Opladelig Vibrator, så er den meget lydsvag, selv under på de højeste indstillinger.

Den opladelige Happy Rabbit Natural Vibrator er fremstillet i silikone af høj kvalitet, der føles ekstra blødt og dejligt, hvis du bruger vibratoren sammen med en god vandbaseret glidecreme. 

Happy Rabbit Natural Opladelig Vibrator er 24,1 cm lang, hvoraf 14 cm kan føres op, og med en maks. diameter på 3,8 cm. har den en meget realistisk størrelse og den er derfor velegnet til alle, der bruger sexlegetøj for første gang. 

Happy Rabbit betjenes nemt og hurtigt med de to knapper, der er placeret i foden af vibratoren. Du kan vælge imellem 3 vibrations hastigheder og 2 forskellige vibrations mønstre og du har mulighed for at så klitoris stimulationen til og fra. Alle tre motorer er synkroniseret så du opnår intens stimulation udvendigt og indvendigt. 

Happy Rabbit bliver leveret i en  smuk gaveæske. I æsken medfølger en satin pose til opbevaring, en oplader og en instruktionsbog. Første gang du oplader din Happy Rabbit skal du lade den stå i opladeren i 6 timer. En opladning giver 2 timers nydelse.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Happy Rabbit Natural Opladelig Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS