TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Hismith Pro Traveler 2.0 App-Controlled Sex Machine var 1

Hismith Pro Traveler 2.0 App-Controlled Sex Machine

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Hismith Premium Traveler er ideel, hvis du skal ud at rejse og gerne vil have en lækker tilfredsstillende makker med, men den er ligeså god til skøn onani derhjemme.

Den lydsvage maskine kan med sin kraftige sugekop monteres på de fleste glatte overflader, mens dens mange vinkler gør det muligt prøve flere stillinger af helt på egen hånd. Tilsluttes stikkontakten og den er klar til brug. 

Maskinen har 3 hastigheder og 8 skønne vibrationsindstillinger, som du kan styre med den medfølgende fjernbetjening. Du kan også bruge maskinen sammen med Hismith appen, hvor du kan udforske forskellige mønstre eller lave dit eget. Den er kompatibel med både Android og iOS.

Med dens indførbare længde på 14,5 cm, en stødlængde på 5 cm, samt en diameter på 3,5 cm, er du sikker på at bliver godt tilfredsstillet af denne sexmaskine.

Ønsker du flere mulige dildoer, anbefaler vi, at du tilkøber en Vac-U-Lock adapter, som gør det muligt at påmontere et væld af forskellige dildoer. Her skal du dog være opmærksom på, at Himsith også bruger et beskyttet KlicLok system, så adapteren skal både have KlicLok og Vac-U-Lock.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dårlig sugekop!
Det er utroligt svært at komme ind i en rytme, når maskinen falder hele tiden. Den er for kraftig til at blive brugt håndholdt. Den larmer ret meget, så det ska... Læs mere
B - 15. nov. 2022
Ok til prisen
Jeg har brugt maskinen 4-5 gange nu. Man skal helt sikkert give den lidt tid og lære den at kende. Det kan være svært at finde passende stillinger og steder at ... Læs mere
Christian - 1. sep. 2021
sexmaskine
min bedømmelse fra 1-10 er meget tilfreds med en 10. kan godt lide presset når man bruger den. (det er behageligt og det er et godt niveau den køre med, den e... Læs mere
Rafal - 18. jun. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS