TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
HolyTrainer V3 Kyskhedsbælte Standard Sort var 1

HolyTrainer V3 Kyskhedsbælte Standard Sort

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Skal det være ekstra kinky? Så få fuld kontrol over din mandlige Sub med det sorte, diskrete HolyTrainer V3 Kyskhedsbælte i Standard størrelse.

Samme velkendte HolyTrainer blot i en endnu mere kompakt V3 udgave, så jeres leg kan nydes både ude og hjemme uden at vække opsigt.

Det sorte plastbur sættes nemt omkring penis, så han forhindres i at få erektion. Det lukkes med den særligt udviklede Magic Lock, så I slipper for hængelås.

HolyTrainer er fremstillet i 100% naturligt resin/harpiks, som har særlige varme reagerende egenskaber. Når HolyTraineren bæres og varmes gradvist op af kroppen, ændrer materialet karakter og bliver mere blødt og fleksibelt. Således yderst velegnet til langvarig brug.

Resin er desuden giftfri, yderst allergivenligt, virker bakteriehæmmende og har lang holdbarhed. Der er dermed tale om et kyskhedsbælte i absolut topklasse, som du kan glæde og pine ham med i mange år. Her er buret i størrelse Standard. Vælg ring i enten 36mm, 40mm, 45mm (Classic) eller 50mm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bedste produkt
Jeg købte dette produkt og er utroligt glad for mig. jeg havde før i tiden problemer med at jeg kom i bukserne når en pige nærmet sig. men takket være dette pro... Læs mere
Emil Vandborg - 12. jan. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS