Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Hot Octopuss Queen Bee PulsePlate Vibrator var 1

Hot Octopuss Queen Bee PulsePlate Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Lad Queen Bee give dig dybe, intense orgasmer med sin revolutionerende teknik og sit stilsikre design fra Hot Octopuss.

For Queen Bee er den ukronede dronning af klitoris vibratorer takket være den multi-prisbelønnede PulsePlate teknologi, der bygger på medicinsk videnskab og er patenteret verden over.

Bagsiden af klitoris vibratoren er let mønstret og perfekt til blid forspils massage, mens forsiden gemmer på den kraftfulde, pulserende plade, der sender bølger af nydelse mod hele din følsomme vulva.

Find din favorit indstilling blandt de 5 vibrations mønstre og de 7 hastigheder. Vibratoren er desuden vandtæt, så du også kan give dig hen i et pirrende brusebad.

Med den praktiske magnet oplader har det aldrig været nemmere altid at være parat, når lysten melder sig. En opladning på 4 timer giver dig en hel time i den 7. himmel.

Queen Bee er kendt fra Cosmopolitan som månedens produkt i 2017.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Højlydt nydelse
Natasha - 22. aug. 2017
Efter at have hørt en masse om Queen Bee måtte jeg selv prøve den og først var jeg lidt overrasket over lyden, for den larmer ret meget, specielt når den ikke trykkes mod kroppen. MEN jeg er fan! Vibrationerne er meget effektive og jeg er sikret intense orgasmer hver gang, og det er stort for mig :) ++++
Fedt produkt!
J.K. - 16. aug. 2017
Købte denne vibrator til min kæreste fordi vi begge to er glade for Hot Octopuss til mænd og par. Så da jeg så at den her har den samme "vibrerende plade" var forventningerne høje! Heldigvis blev vi ikke skuffede! Vi har begge brugt den til massage på hinanden og min kæreste er VILD med de kraftige vibrationer der dækker alt det gode "dernede". Vi nåede ikke at skue ret højt op første gang før den første vodsomme orgasme rullede ind. Den holder virkelig hvad den lover. Eneste lille minus er lydniveauet men når den er så effektiv som den er gør det ikke noget. Den får i hvert fald de bedste anbefalinger herfra!
Skuffet...
Toy Bunny - 11. aug. 2017
Jeg havde glædet mig som et lille barn til at Hot Octopus udgav legetøj til kvinder - og bestilte så snart jeg kunne komme til det. Men produktet er simpelthen så skuffende, at kunne man returnere det, ville jeg gøre det. Det ligner og lyder og mærkes som en prototype. Den larmer så man tror det er løgn - og vibrationerne på vibrations siden er SÅ kedelige og ligegyldige. Den side med PulsePlate er næsten lige så ringe og virker ikke meget anderledes end en normal (og meget billig) vibrator - der er INTET specielt ved den. Har meget legetøj - både dyrt og billigt - men dette er mit værste køb - længe! Mit bedste råd er; køb ikke.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS