TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Hot Octopuss Queen Bee PulsePlate Vibrator var 1

Hot Octopuss Queen Bee PulsePlate Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Lad Queen Bee give dig dybe, intense orgasmer med sin revolutionerende teknik og sit stilsikre design fra Hot Octopuss.

For Queen Bee er den ukronede dronning af klitoris vibratorer takket være den multi-prisbelønnede PulsePlate teknologi, der bygger på medicinsk videnskab og er patenteret verden over.

Bagsiden af klitoris vibratoren er let mønstret og perfekt til blid forspils massage, mens forsiden gemmer på den kraftfulde, pulserende plade, der sender bølger af nydelse mod hele din følsomme vulva.

Find din favorit indstilling blandt de 5 vibrations mønstre og de 7 hastigheder. Vibratoren er desuden vandtæt, så du også kan give dig hen i et pirrende brusebad.

Med den praktiske magnet oplader har det aldrig været nemmere altid at være parat, når lysten melder sig. En opladning på 4 timer giver dig en hel time i den 7. himmel.

Queen Bee er kendt fra Cosmopolitan som månedens produkt i 2017.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Højlydt nydelse
Efter at have hørt en masse om Queen Bee måtte jeg selv prøve den og først var jeg lidt overrasket over lyden, for den larmer ret meget, specielt når den ikke t... Læs mere
Natasha - 22. aug. 2017
Fedt produkt!
Købte denne vibrator til min kæreste fordi vi begge to er glade for Hot Octopuss til mænd og par. Så da jeg så at den her har den samme "vibrerende plade" var f... Læs mere
J.K. - 16. aug. 2017
Skuffet...
Jeg havde glædet mig som et lille barn til at Hot Octopus udgav legetøj til kvinder - og bestilte så snart jeg kunne komme til det. Men produktet er simpelthen ... Læs mere
Toy Bunny - 11. aug. 2017

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS