TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Icicles No 84 Vibrerende Glas P-Spot Plug var 1

Icicles No 84 Vibrerende Glas P-Spot Plug

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

969,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
99,00 kr.74,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Soft Comfort Anal Douche
249,00 kr.186,75 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Når du får lyst til at udforske nye sider af dine anal eventyr og give noget ekstra kærlighed til prostata, står Icicles 84 klar til at tage med på tur. Den glatte, håndblæste glas plug har en kurvet spids for præcis stimulation, og den kommer med en sugekop base, så du nemt kan nyde den håndfri. Det bedste af det hele er, at den vibrerer med 10 blide indstillinger, som du eller din partner kan kontrollere via den trådløse fjernbetjening. 

Med en indførbar længde på 9 cm og en diameter på 3,1 cm, er pluggen relativt lille af sin størrelse, så den er et oplagt valg for både begyndere og de mere erfarne. Det kurvede og let bøjede hoved sikrer effektiv P-punkt stimulation. Tilføj en god mængde anal glidecreme, for at gøre indsættelse så behagelig som mulig. 

Start motoren ved at trykke på knappen i bunden af pluggen i 3 sekunder indtil lyset begynder at blinke. Efterfølgende kan du kontrollere de 3 hastigheder og 7 mønstre enten med den samme knap eller via fjernbetjeningen. Pluggen kan bruges alene eller kombineret med silikone basen, som du kan sætte på enhver glat, hård flade. 

Den vandtætte plug er nem at rengøre med varmt vand og mild sæbe, eller en antibakteriel sexlegetøjsrens for optimal hygiejne. Både pluggen og fjernbetjeningen er opladelig via det medfølgende USB kabel. 

MærkeIciclesProduktvægt (g)230IndeholderSilikonebase, FjernbetjeningFuld Længde (cm)13Indførbar Længde (cm)9Diameter (cm)3.1Bredde (cm)3.1StrømkildeUSB-opladerBrugstid (min.)45Vibrationsmønstre7Vibrationshastigheder3Primært MaterialeGlasFarveSortAnbefalet GlidecremeAlle slagsEgenskaberOpladelig, Fjernbetjent, Sugekop, Vibration, StænktætSprogEngelskSKU23865
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS