TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Inmi Double Team Fjernbetjent Dobbelt Dildo var 1

Inmi Double Team Fjernbetjent Dobbelt Dildo

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

699,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Del stimulationen med din partner, når I begge nyder Double Team dildoen fra Inmi på samme tid. Leg med dildoen bagdel-mod-bagdel, tag på et ansigt-til-ansigt penetrationseventyr eller nyd den dobbelte pleaser helt alene.

Dildoens ene ende er udstyret med et realistisk penishoved og stimulerende riller, imens den anden byder på en glat, konisk spids. Nyd den fleksible dildo med en partner og bøj den på midten, så i hver især stimuleres af jeres halvdel af skaftet. Lad jeres balder stå for applausen, når I leger bagdel-til-bagdel, eller rid på dildoen, imens I kigger hinanden i øjnene. 

Brug fjernbetjeningen til at udforske de mange vibrationsindstillinger. Bøj dildoen på midten, hvis du leger alene, og er i humør til en dobbelt penetration.

Den alsidige, dobbelte dildo kan rengøres med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens.

MærkeInmiProduktvægt (g)362IndeholderFjernbetjeningFuld Længde (cm)37Indførbar Længde (cm)37Diameter (cm)3.8Strømkilde1 x CR2032 (Inkluderet), USB-opladerBrugstid (min.)60Vibrationsmønstre4Vibrationshastigheder3Primært MaterialeSilikoneFarveLillaAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberOpladelig, Vibration, BatteridrevetSprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiensk, Russisk, HollandskSKU27359
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dejlig
Vi bruger den både på hende og ham, Den er dejlig at rører ved og let at få op både i hende og analt på ham. Det er blevet den dildo vi oftes tager ud af skuf... Læs mere
Hr & fru Danmark - 26. aug. 2023

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS