TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
INMI Shegasm Elevate G-Punkts Vibrator var 1

INMI Shegasm Elevate G-Punkts Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Få den optimale kombination med INMI Shegasm Elevate, når dit G-punkt bliver pirret, samtidig med at du får stimuleret din klitoris via trykbølger. Den alsidige vibrator er designet til komplet fornøjelse både indvendig og udvendig. 

G-punkts vibratoren har 5 forskellige trykbølger ved hovedet, samt 3 hastigheder og 7 vibrationsmønstre langs skaftet. De kører uafhængigt af hinanden, og lader dig finde frem til det, du aller bedst kan lide. 

Hold den nederste power knap nede i 5 sekunder for at tænde G-punkts vibratoren. Du kan nu skifte enten hastighed eller mønster ved at trykke på selv samme knap. For at bruge klitorisstimulatoren holder du den øverste puls knappen nede i 5 sekunder, og trykker igen hver gang du vil have en ny variation. 

Det ergonomiske design gør Elevate let at kontrollere, så du nemt kan finde frem til den sammensætning, der giver dig et intenst klimaks. Den er fremstillet i ftalatfrit og silkeblødt silikone, som gør skaftet bøjeligt for ekstra komfort. 

Den kan oplades via det medfølgende USB-kabel. En fuld opladning tager 1,5 time og holder op til 60 minutters leg. Den er desuden stænktæt for nem rengøring efter brug. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS