TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Intimina Celesse G-punkts Vibrator var 1

Intimina Celesse G-punkts Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Gå ekstasen i møde med Intimina Celesse G-punkts Vibrator. Den stilfulde vibrator er designet til at ramme helt plet mod dit sensitive G-punkt, som stimuleres af formen og intense vibrationer.

Celesse i fræk pink har et kurvet skaft, som hjælper dig til den helt rigtige vinkel til indvendig nydelse samt et markeret hoved, som rammer der, hvor det føles allerbedst. Vibratoren har en fuld længde på 19,7 cm, hvoraf 11,5 cm kan indføres. Diameteren på hovedet når 2,8 cm på bredeste sted.

Vibratoren i silikone har hele 8 vibrationsindstillinger, så der er en indstilling til enhver smag. Det er let at skifte mellem dem på de 3 knapper på bunden af skaftet. Inden indføring kan du bruge en vandbaseret glidecreme, så oplevelsen bliver lækker og glidende. Du kan også bruge Celesse til at forkæle din klitoris, når du er i humør til udvendige orgasmer.

Til rengøring kan du bruge varmt vand og en mild sæbe eller en effektiv sexlegetøjsrens. Den bruger 2 x AAA-batterier (medfølger ikke) og kommer med en pose til opbevaring.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS