TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Iroha by TENGA Ukidama Hana Massager var 1

Iroha by TENGA Ukidama Hana Massager

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Bliv forkælet med Ukidama Massager, der med sine vibrationer tager sig kærligt af dig, imens den rolige belysning sætter stemningen. 

Masser dine intime zoner eller plej dine ømme muskler med de 4 lydsvage vibrationsindstillinger. Rundingen på massage ægget giver et godt greb, så du nemt kan ramme de helt rigtige steder. Vælg mellem 4 forskellige lysniveauer, hvor blomstermønsteret kommer til syne, så du får den rette stemning. Med de to simple knapper kan du skifte mellem at bruge vibrationerne og lyset adskilt eller samtidig. 

Det flydende massage æg er vandtæt op til 50 cm, hvilket gør det yderst egnet til brug i badekarret. Du kan naturligvis bruge det hvornår og hvor du vil, også sammen med din partner til intime stunder. Uden for badet kan du placere ægget på en plan flade i den medfølgende holder, så det ikke triller fra dig. 

Genoplades via det medfølgende magnetiske USB-kabel, hvor en fuld opladning tager 60 minutter og giver en brugstid på op til 45 minutter. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS