Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
J-Lube Pulver Glidecreme 284 g var 1

Oversigt

J-Lube Pulver er en vandbaseret glidecreme i pulverform.

Du blander det sukkerholdige pulver sammen med vand og med ét får du en lækker glidecreme. En J-Lube bøtte giver 20-25 liter færdigblandet glidecreme.

Prøv med 2-3 strøgne teskeer pulver til 500 ml vand og find frem til det blandingsforhold, der giver dig netop den konsistens, du er ude efter. 

J-Lube er oprindeligt et veterinær produkt, men er populært og velegnet til fisting og kan bruges sammen med alt sexlegetøj. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Intet mindre end fantastisk
Chris - 24. may. 2022
Jeg har prøvet mange, mange glidecremer, men de blev alle udfordret efter jeg købte en Hismith sex machine her hos Sinful for nogle måneder siden. De bliver simpelthen slidt op for hurtigt, når der er så meget gang i den med maskinen :-) Jeg købte J-Lube efter anbefaling på Reddit, og jeg er helt blæst bagover af hvor lækkert det er. Det kan blandes til en perfekt konsistens (jeg brugte 0,5 dl pulver til 8 dl kogende vand - piskes sammen med elpisker). Så er der riiigeligt at tage af. Det er let at smøre på, og let at bruge en "lube injector" til at skyde lidt ind i *. J-Lube grisser markant mindre end andre glidecremer og glideevenen holder meget, meget længe. Det har gjort leg med både store og små dildoer til en endnu større fornøjelse. Kan ikke anbefale det nok!!
Rigtigt godt glidecreme
Starnight - 9. feb. 2022
Jeg sys det er noget af det beste glidecreme jeg har prøvet... nemt at blande og du kan selv bestemme hvor tykt det skal være...
Bedste fisting lube ever
Bunderen - 2. nov. 2020
Har ikke prøvet noget lignede kan få min hånd helt op ved anal fisting og få minutters brug med hjælp fra denne her dejlige sag
Helt vildt sjovt
Hansen - 12. sep. 2019
Har prøvet en del forskellige lubes nu, og har et sted altid været glad for silikone glidecreme. Men ønskede at prøve noget nyt. Så tog en chance med j lube. Jeg skal ikke prøve andre nu. Der er ikke en sætning som kan dække dens egenskaber. Fed eller tynd konsistens, der er frit valg. Det jo et sindssygt produkt. Top karakter her fra. Har fundet min yngling nu! J lube ftw
Imponerende
Wow - 12. nov. 2018
J-Lube er den bedste, mest økonomiske og drøjeste glidecreme, du kan få. Jeg forventede at have rigeligt af det og i lang tid. Dette var både rigtigt og forkert. For efter et par måneder har jeg brugt størstedelen, da glideevnen simpelthen er så god, at enhver anal leg ikke har givet nogen efterfølgende ømhed. Af den grund har jeg ikke haft lange pauser mellem lege. Derfor har jeg i dag smidt resten ud. Jeg kan simpelthen ikke abstrahere fra at bruge det, når jeg har det, hvilket jeg bliver nødt til at kunne den kommende tid (Pokkers forpligtelser). Fremover kommer jeg aldrig til at bruge andet end J-Lube. Ift. Dosering, så er 2 spiseskeer pulver med 600 ml lunkent vand og en spiseske kokosolie for mig den perfekte blanding. Den nemmeste måde at blande på har for mig været i en proteinshaker med en fast rist i toppen, da det kun tager 30 sekunder at ryste blandingen perfekt sammen uden klumper. Rengøring og “griseri” er på denne måde også minimeret. Cremen er super drøj men kan fjernes med vand. På bøtten står der, at man kan fjerne den nemmere ved at tilføje salt. Dette har jeg ikke haft brug for at afprøve. 5/5! J-Lube er den eneste analglidecreme, du nogensinde vil få brug for!
Det bedste glidemiddel!
Claus - 13. feb. 2014
Til anal brug findes der ikke noget bedre end J-lube, hvis man ønsker max. glideevne. Brug en oliebaseret glidecreme på "overfladerne" først og gå så i gang med J-lube. 3 teske J-lube til 3 deciliter kogende vand. Rør rundt. Sæt i microovnen til det lige begynder at boble. Tag ud. Pisk det. Gentag. Lad køle ned. Og du har en fantastisk glidecreme. Meget drøj i brug.
J-LUBE er bedst i test
JSJ62 - 16. feb. 2013
Det bedste glidecreme til dato, og har prøvet en del. Kræver lige et par forsøg med hensyn til blandingsforhold, men der er meget af det og det er viiiiildt drøjt, 1 lille tsk til 1 dl kogt vand, blend og tilsæt evt mere vand. Det er også godt med en smule smeltet crisco i, og du har til mange mange timers leg og fornøjelse. Pas på med at spilde da det kan være lidt besværligt at tørre op. Rigtig god fornøjelse siger jeg bare.
Funktionel slæde til alt ....
Anonymous - 12. nov. 2015
Topcoat, som du kan blande til din egen favoritkonsistens. Efterlader ingen pletter efter vask og er smagløs med... Anvendelsesmulighederne er lige så brede som din fantasi....
Maskinoversat fra sinful.se
Jævnt glid
Anonymous - 4. oct. 2018
Vil varmt anbefale dette produkt, dels fordi man selv doserer og styrer den ønskede konsistens. Så er det også nemt at vaske af med lidt varmt vand og lugtfrit. Et godt glidemiddel til knytnæve og til dildoer. Jeg har testet andre produkter, men de har altid en tendens til at føles, som om det gør ondt. Med andre ord et sikkert og stabilt produkt, absolut værd at teste :)
Maskinoversat fra sinful.se
j-lube
Anonymous - 13. mar. 2024
Vidunderlig glideevne! Du blander selv, hvor flydende, glat eller klæbrig du vil have den. Perfekt til fester, hvis man bare "skal" fylde hele baljen med glidemiddel. ;-) Kan blandes i Micro for slime-kvalitet. *lad det ikke koge over, hvis du ikke har en rengøringsslave ved hånden* Men også meget anvendeligt i pulverform med spyt. 1000 muligheder!
Maskinoversat fra sinful.se

J-Lube Pulver Glidecreme 284 g

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS