TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Javida 3 Function Wand og Vibrator var 1

Javida 3 Function Wand og Vibrator

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

549,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Hvorfor nøjes med én, hvis du kan få tre slags stimulation med denne Javida 3 Function wand og vibrator? Gør noget godt for dine nydelsespunkter og forkæl dem med dunkende, pulserende og vibrerende indstillinger for et friskt twist til dine vante onanistunder. 

Uanset om du er i humør til klitoris forkælelse eller G-punkts stimulation, er denne alsidige, pinke pleaser klar til at tilfredsstille dig. Begge legetøjets ender kan bruges. Den ene ende kan prale af en rillet overflade, perfekt til en pirrende penetration, og har en fleksibel spids, der målrettet stimulerer dit G-punkt med dejlige vibrationer. 

Den anden ende er udstyret med et rundt hoved. Wandens cirkulære stimulator dunker med en pirrende rytme for at massere dine ydre erogene zoner. Sæt det inkluderede sleeve på det fleksible hoved for at forvandle wanden til en lufttryks stimulator, der byder på sugende stimulation.

Rengør din talentfulde pleaser med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens.

MærkeYou2ToysUndermærkeJAVIDAProduktvægt (g)246Fuld Længde (cm)26.5Indførbar Længde (cm)14StrømkildeUSB-opladerBrugstid (min.)70Vibrationsmønstre7Vibrationshastigheder3Primært MaterialeSilikoneFarveRosaEgenskaberOpladelig, VibrationSprogNorsk, Spansk, Hollandsk, Svensk, Russisk, Tysk, Italiensk, Engelsk, Dansk, FranskSKU26402
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS