TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Jessica Drake Fleshlight Girls Lotus  var 1

Jessica Drake Fleshlight Girls Lotus

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Fleshlight Girls er en serie af onaniprodukter, som er designet og formet efter de største pornomodeller i verden.

Denne Fleshlight er en tro kopi af Jessica Drakes intime dele, nærmere betegnet hendes vagina.  

Udover den pirrende vaginaåbning har denne Fleshlight en indre stimulerende struktur, som er med til at simulere den intense følelse af et samleje.

Som med de almindelige Fleshlights, kan du selv styre trykket omkring din penis, ved at skrue på låget i bunden af Fleshlighten. Skru låget til, alt efter hvor meget vakuum du ønsker, og skru på samme måde låget i modsatte retning, når der skal løsnes op for trykket.

Dét, der gør Jessica Drake Fleshlight til en så realistisk oplevelse, er materialet på det indre sleeve, som er lavet af det såkaldte Real Super Skin. Dette gør også den indre struktur meget fleksibel, hvorfor den passer til stort set alle mænd i alle størrelser.

For at få en så glidende og realistisk oplevelse som muligt, anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med Jessica Drake Fleshlight. 

Når du efter brug har vasket din Fleshlight i varmt vand, anbefaler vi, at du sprayer lidt antibakteriel Fleshlight Wash på. Derudover anbefaler vi, at du bruger en Fleshlight pulver. Dette er med til at bibeholde sleevets bløde og glatte overflade.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ny
Jeg er helt ny til at bruge sexlejetøj og jeg må sige at dette produkt har fået mig hooked på at investere penge på nydelsen af sexlegetøj 18Yearoldvirgin - 7. aug. 2017
Kæmpe skuffelse!
Jeg har haft en Fleshlight pink lady original i flere år, og været rigtig glad for den. Den er fantastisk, og meget slidstærk ;) Med disse gode erfaringer tøved... Læs mere
Per - 3. aug. 2017
Overraskende.
Et godt produkt som vil give megen glæde i de valgte stunder. Var lidt større end forventet og ikke så nemt at medbringe, men lever fuldt op til forventningerne... Læs mere
Allan - 12. jul. 2017

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS