Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Loving Joy Jessica The Rabbit Vibrator Original var 1

Loving Joy Jessica The Rabbit Vibrator Original

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

The Rabbit er den originale Jessica Rabbit vibrator fra Loving Joy. The Rabbit giver så stor nydelse, at det er en af verdens mest populære vibratorer! 

Lad The Rabbit forkæle din klitoris med sine fleksible kaninører, der stimulerer dig med enten høj eller lav hastighed. Overgiv dig til The Rabbit når skaftet og de indbyggede perler roterer, for ekstra stimulation. Både skaft og perler roterer i begge retninger.

 The Rabbit er også ideel til ekstra våd leg - vibratoren er nemlig vandtæt så du kan sagtens nyde The Rabbit under bruseren. At den er vandtæt gør også The Rabbit nem at rengøre. 

The Rabbit Vibrator er lavet i et fleksibelt materiale, der føles ekstra blødt sammen med vandbaseret glidecreme som f.eks. Swede Woman. Glidecreme vil desuden gøre vibratoren mere behagelig at føre op. 

Bemærk: Denne vibrator bruger 4 stk. AAA batterier, der sælges separat. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lækker rabbit
Tabita - 19. dec. 2013
Kan kun varmt anbefale denne rabbit. Det eneste minus jeg kan komme på, er at der hvor man holder er meget tyk. Så hvis man har små hænder, kan det godt være lidt træls. Men alt i alt et super lækkert produkt med orgasmegaranti ;)
Åh nej...
Anonymous - 13. mar. 2024
Den bedste, jeg nogensinde har prøvet, uanset om du har en partner eller ej. ALLE piger har brug for en af disse! Kan varmt anbefales!
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS