Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Jil Harper Vibrerende Penisring var 1

Jil Harper Vibrerende Penisring

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Nå nye orgasmehøjder og opnå optimal fælles nydelse med den lækre og ultra fleksible Jill Harper penisring.

Som en almindelig penisring vil den give en længerevarende og hårdere erektion, når den sættes om roden på penis.

Fremstillet 100% i yderst bøjeligt silikone, helt uden hård kerne. Det gør den strækbar,  nem at tage af og på og behagelig at bære - selv ved lang tids heftig leg.

Når penisringen bæres under samleje vil den lydsvage vibrator sende nydelsesfulde vibrationer gennem både hende og ham, mens bølgepræg på forsiden giver ekstra stimulering til klitoris.

Vandtæt og derfor oplagt til fælles fræk nydelse under bruseren eller i spa’en.Genoplades nemt via det medfølgende USB-stik. 2 timers opladning giver 1 times fri leg.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
With Great Power Comes Great Responsibility
TGSMK - 12. jan. 2019
Produktet er vandtæt i rigtig lækker kvalitet med blød silikoneoverflade og smart opladningsfunktion. Dog krævede det en vis viljestyrke at få produktet på, men måske øvelse (og lidt glidecreme) gør mester? Hele 10 variationer af vibrationer byder penisringen på i forskellige rytmer. Lige fra laveste setting med styrke som en rystepudser til højeste setting med styrke som et trykluftsbor og derimellem. Ja, power er der rigeligt af. Følelse var der dog ikke meget af i vores genitalier efter 15 minutter med dette slagborslignende powertool. Det er med vemodighed, at vi må indrømme. at vi desværre ikke bliver i stand til at udforske alle disse værktøjslignende vibrationer af hensyn til vores genitaliers fremtidige følsomhed. tl;dr: Lækker kvalitet. Hvis du som kvinde er en smule følsom, er dette produkt dog ikke for dig. Produktet er anbefalelsesværdigt til dig, der godt kan lide at få rystet plomberne ud af tænderne under sex.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS