Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Jimmyjane FORM 5 Luksus Opladelig Vibrator var 1

Jimmyjane FORM 5 Luksus Opladelig Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Nu har Jimmyjane gjort det igen: Lavet en super lækker vibrator, der både kan bruges af hende og ham og som samtidig er æstetisk at se på, og med super effektive vibrationer.

Form 5 består af to smidige ”vinger” og en kraftigt vibrerende lystkugle i midten af dem. Den har 5 vibrations hastigheder og 4 pulserende niveauer og den er nem at betjene.

På hende omslutter vingerne kønslæberne og "lystkuglen" stimulerer klitoris samtidig. Den kan også bruges på ham, hvor man placerer de to ”flapper” omkring hans skaft og fører den op og ned, som en form for handjob. Hvis man tænder for lystkuglen i midten, bliver han stimuleret ekstra kraftigt. Man kan også eksperimentere med at bruge den på brystvorterne og andre erogene zoner.

Jimmyjane Form 5 er lavet i medicinsk silikone og er vandtæt. Hvis du bruger glidecreme på den, bliver den bare endnu mere glat og lækker at bruge. 

Vibratoren er genopladelig, og der medfølger et USB-kabel, og efter en fuld opladning kan man fornøje sig i 4 timer.

Jimmyjanes andre produkter har allerede vundet mange priser, og denne er ingen undtagelse, da den har vundet prisen som "Mest innovative design af sexlegetøj" på Xbiz Awards.

OBS. Vibratoren er låst, når du modtager den. For at låse vibratoren op, skal du holde vibrationsknappen og plusknappen nede i nogle sekunder samtidigt.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS