TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Jimmyjane Hello Touch Finger Vibrator var 1

Jimmyjane Hello Touch Finger Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Jimmyjane Hello Touch Finger Vibrator er en anderledes og spændende fingervibrator, der er perfekt til parlege. Brug den til at udforske din partners krop eller lad din partner udforske og pirre dig med de skønne vibrationer. 

Hello Touch består af to små, flade vibratorer, der sættes på fingrene med en elastik, og en blød manchet i tyndt stretch materiale, der sættes om håndleddet. Fra de to vibratorer løber der en ledning ned til manchetten, der fungerer som batteri-holder. Det er også på manchetten du tænder og slukker for Hello Touch. Betjeningen er simpel og ligetil.

De to vibratorer er meget diskrete og næsten lydløse, og fordi de er 100 % vandtætte kan de bruges på både udvendige og indvendige erogene zoner. I har altså fuld frihed til at udforske og nyde hinanden som præcist I har lyst til - det er kun fantasien der sætter grænser.

Hello Touch anbefales af sexlegetøjsblogger Joanb.dk, der i anmeldelsen skrev, at vibratoren gav "magiske fingre".

Vi anbefaler at I bruger JImmyjane Hello Touch sammen med en god vandbaseret glidecreme. Husk at rengøre jeres sexlegetøj grundigt efter brug, så I sikrer en god hygiejne og så sexlegetøjet er klar igen næste gang lysten melder sig. 

Hello Touch bruger 2 stk. AAAA batterier, der medfølger i æsken.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Overraskende lækkert legetøj
Både min hustru og jeg nyder at anvende en vibrator når vi har sex. Da vi opdagede denne fingervibrator på Sinful's hjemmeside, var der da heller ikke megen tvi... Læs mere
LD - 14. oct. 2013
Et produkt der overrasker
Jeg blev virkelig nysgerrig efter at prøve Hello Touch efter at ha' læst en sexlegetøjsbloggers anmeldelse af produktet. Og jeg må sige, at det er et legetøj, d... Læs mere
L. - 1. may. 2013

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS