Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Joyballs Secret Bækkenbundskugler var 1

Oversigt

Joyball Secret Bækkenbundskugler er perfekte til træning af din bækkenbund.

Effektiv bækkendbundstræning gør dig strammere forneden, giver dig større følsomhed i skeden og mere lyst til sex. Træningen anbefales af både sexologer, gynækologer og jordmødre. 

Joyballs kuglerne har en indvendig kugle, som vibrerer, når du bevæger dig. Dette sætter krav til dine bækkenbundsmuskler og kan for mange kvinder også virke let stimulerende.

Kuglerne er dermatologisk testet og fremstillet i medicinsk silikone. Dette gør dem meget behagelig at føre op. Vi anbefaler, at du bruger lidt vandbaseret glidecreme, da dette vil gøre dem endnu nemmere at sætte op.

Bækkenbundskuglerne fungerer ved, at du fører dem op i skeden, hvorefter du klemmer omkring dem, som når du laver almindelige knibeøvelser.

Det helt specielle ved disse bækkenbundskugler er, at snoren som man tager kugler ud med, bæres indvendigt sammen med kuglerne. På denne måde kan du være helt diskret, når du bruger dem. Du får let fat i snoren ved at føre et par fingre op og tage fat. 

I pakken medfølger en fin satinpose til sikker og diskret opbevaring.

Joyballs har i 2012 vundet en Erotixx Award for det "bedste produkt til kvinder". 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Effektive kugler
PH - 14. jul. 2015
Efter et kort træningsforløb kunne jeg allerede mærke effekten af træningen til stor glæde for begge partner. De invendige kugler giver en lækker stimulerende virkning.
Pengene vęrd, men...
Setethsia - 22. dec. 2020
Jeg har brugt forskellige tręningsbolde i årevis på grund af smerter forårsaget af problemer med lęnden. Jeg har brugt denne i flere år nu, og jeg må indrųmme, at det har vęret min mest funktionelle og effektive tręningsbold til dato. Silikonen svękkes med tiden, og lųkken er det fųrste, der går i stykker. Den kan erstattes med en anden tråd, og når lųkken går i stykker, er musklerne allerede i en sådan tilstand, at der ikke vil vęre problemer med at få boldene ud. Problemet med hygiejnevedligeholdelse er, at der er to separate stykker silikone mellem kuglerne, og mellemrummet mellem dem er svęrt at vaske ordentligt, og der er ingen garanti for renlighed, da desinfektionsmidler svękker silikonen, selvom en glidecreme ikke gųr. Hvis du ikke ųnsker at anskaffe dig et elektronisk apparat til bękkenbundstręning, så er dette det nęste, der virker for at få samme resultater.
0
Behagelig at have på
Jutta - 2. jun. 2017
Jeg brugte boldene til at styrke mine bękkenbundsmuskler. Jeg bemęrkede resultater efter cirka to ugers nęsten daglig brug. Jeg lavede fx huslige pligter med boldene indeni i cirka 15 min/dag. Produktet er nemt og behageligt at bruge; kuglerne vibrerer behageligt, når de bevęger sig. Silikonen i min forrige blev skrųbelig, fordi den glidecreme jeg brugte ikke var vandbaseret. Nu er nye bolde på vej. Jeg anbefaler dem!
0

Joyballs Secret Bækkenbundskugler

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS