Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Joydivision Loveswing Elskovsgynge De Luxe var 1

Joydivision Loveswing Elskovsgynge De Luxe

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Sæt sving i jeres sexliv med Joydivision Loveswing Elskovsgynge De Luxe.

Med en sexgynge får I mulighed for at udforske masser af nye og frække stillinger, der tager jeres sexliv til nye højder. I kan eksperimentere med både vaginal sex, anal sex og skøn oralsex efter jeres lyst og behov.

Nyd gyngen enten siddende, stående eller liggende og find jeres nye favorit position. Med sine polstrede dele er komforten i højsædet, mens de kraftige nylonstropper giver god stabilitet

Joydivision Loveswing Elskovsgynge hænges op i fjederen og de 4 metalkæder. Hvis I har meget højt til loftet, kan I med fordel købe en ekstra metalkæde. 

Gyngen har en bæreevne på op til 150 kg, og det er vigtigt, at I sørger for at montere gyngen korrekt efter brugermanualens anbefalinger.

Joydivision Loveswing Elskovsgynge De Luxe er designet og produceret i Tyskland. Den er specielt kendt fra TV-serien Sex and the City, hvor den frække Cougar kvinde Samantha Jones slår sig løs.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Total ubrugelig
Sex gynge - 2. mar. 2022
Virkelig dårlig produkt Brugsanvisning helt håbløs Kun beregnet til små personer , da man nærmest føler sig helt klemt, når man endelig kommer i den.( jeg vejer 80 kg )

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS