Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Joydivision Soft Tamponer 10 stk var 1

Joydivision Soft Tamponer 10 stk

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
129,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Vil du gerne have total bevægelsesfrihed, når du har menstruation, så er Joydivision Soft Tamponer et must-have.

De snorløse tamponer er ergonomsk formet efter kvindekroppen, og de er et behageligt alternativ til almindelige tamponer. Med tamponerne kan du nemt svømme, dyrke sport, tage i sauna og have sex, mens du har din menstruation.

De bløde tampon-svampe er utrolig nemme at anvende. Du kan med fordel fugte svampen let før brug eller bruge glidecreme, når den skal indføres. Tamponen er til engangsbrug og skal kasseres efter anvendelse. Du må max. bruge den i 8 timer.

Soft Tampons er lavet i Tyskland. De er dermatologisk samt klinisk testet og skånsomme mod kroppen. Hver pakke indeholder 10 tamponer.

MærkeJoydivision
Produktvægt (g)3
Fuld Længde (cm)5.6
Indførbar Længde (cm)5.6
Diameter (cm)4.8
FarvePink
SprogEngelsk, Tysk, Spansk, Italiensk
SKU15405
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Nemt
MNN - 14. mar. 2024
Virker som det skal og er nemt at opsætte.
Genialt
Linea - 11. dec. 2023
Fungerer super godt under sex når man har sin menstruation!
Holder ikke til Fisting
Betty - 23. feb. 2023
Helt sikkert et mega fint produkt, ved almindelig samleje fungere det upåklageligt, enormt behageligt og genere ikke det mindste. Som andre nævner er den svær at få ud. Nej jeg havde ikke regnet med den holdte ved Fisting og så alligevel har den helt sikkert begrænset griseriet ?? super produkt.
Frihed i en tampon
Fie - 3. jan. 2022
For mig har det været en gave at opdage joy-division-soft-tampons. Jeg er tryg når jeg bruger dem. De kan dog være en udfordring at få ud. Men jeg har opdaget at det er meget nemmere at 'skylle ud' med bruseren når jeg er færdig med dem. Alt i alt en god oplevelse.
God komfort
Kat - 2. jan. 2022
Mærker slet ikke at den er i, så det er god komfort! Holder også i de timer den skal. Eneste minus synes jeg er at den er lidt svær at få ud igen, det kræver lige lidt snilde.
Virker perfekt!
SK - 15. mar. 2021
Man kan have sex dem uden der kommer noget som helst blod! Fantastisk!
Uundværlige
Pia - 15. jan. 2020
Jeg ku slet ik undvære dem, for de har holdt 100% v sex i menstruationsperioden. Det kræver lidt snilde at få dem ud, men øvelse gør mester ;) og det er "besværet" værd. Kan klart anbefale dette produkt!
Imponerende virkning!
Lotusse - 15. aug. 2019
Hvor er det skønt, at de virker, så man kan dyrke sex under menstruation!!!! Har ikke oplevet det mindste blod imens! Jeg har dog haft lidt svært ved at få den ud, så jeg har måttet fylde underlivet med vand, men virkningen overskygger dette!
Ganske udmærket
DD - 9. oct. 2018
Behagelig at have i og nemme at få op med lidt glidecreme. Nemmest at få ud når man sidder på toilet. Kræver lidt snilde og en rolig hånd
Vildt praktisk og samtidigt lidt upraktisk..
Pernille - 29. mar. 2017
De holder bestemt hvad de lover, når det kommer til sugeevnen. Har været i svømmehal og der var ikke det mindste bevis, på at det var den tid på måneden. Og det er bestemt en mulighed at have sex, ved hjælp af lidt glidecreme, men min kæreste kunne nemt mærke den. Han fik skubbet den helt i bund, så det var MEGA svært at få den ud. Og så er det også mærkeligt at man slet ikke kan mærke ”ham” i den inderste del af skeden. (det er selvfølgelig logisk, men stadig mærkeligt) :)
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS