Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Joydivision Soft Tamponer 50 stk var 1

Oversigt

Vil du gerne have total bevægelsesfrihed, når du har menstruation, så er Joydivision Soft Tamponer helt perfekt, og med den store økonomipakke har du til lang tid.

Tamponerne er formet efter kvindekroppens anatomi, og de er et behageligt alternativ til almindelige tamponer af bomuld. Med de snorløse tamponer kan du nemt svømme, dyrke sport, tage i sauna og have sex, mens du har din menstruation.

Tampon-svampe er bløde og utrolig nemme at anvende. Du kan med fordel fugte svampen let før brug eller bruge glidecreme, når den skal indføres. Tamponen er til engangsbrug og skal kasseres efter anvendelse. Du må max. bruge den i 8 timer.

Soft Tampons er fremstillet i Tyskland. Tamponerne er dermatologisk samt klinisk testet og skånsomme mod kroppen. Økonomipakken indeholder 50 tamponer. 

MærkeJoydivision
Produktvægt (g)3
Fuld Længde (cm)5.6
Indførbar Længde (cm)5.6
Diameter (cm)4.8
FarveRosa
SprogEngelsk, Tysk, Spansk, Italiensk
SKU15404
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Komfort
Sine - 1. apr. 2023
Rigtig fin løsning ift sex under menstruation når man bare bløder lidt. Det kan være lidt en udfordring at få fat i svampen igen når den skal ud men jeg er stor fan af produktet.
Fantastisk produkt
Miss M - 19. oct. 2021
Bruger ikke andet nu. Man skal bare sørge for den sidder rigtigt, ellers kan det godt tage lidt af følelsen under sex. Manden kan dog godt mærke den, men var overrasket over der ikke kom blod på. Hvis man har blødt en del, kan det dog svine lidt når man hiver den ud, man skal bare lige finde teknikken for at have styr på det og ikke være sart.
Genialt!
Tina - 12. sep. 2021
Opdagede soft tamponer tilfældigvis via TikTok og fatter ikke der er så lille kendskab til dem! Det er et fuldstændigt genialt produkt som får een til at glemme at man har mens.overhovedet! Man kan gøre alt uden at tænke over lækager...dog synes jeg de kan være en smule svære at fjerne igen hvis man har haft hed sex...
De er en genial opfindelse.
Malene Lybæk - 8. sep. 2021
Jeg har brugt dem i lang tid, og jeg bruger ikke andet, når jeg har menstruation. Jeg behøver end ikke gå med undertøj. Det er et liv i luksus.
Enhver kvindes must have
NSK - 3. feb. 2021
De er intet mindre end fantastiske! Både i forhold til sex, svømning og ja hver dags ting.. langt mere behagelige at bruge end normale tamponer
Super gode og fantastiske
LoneF - 11. nov. 2019
Kan ikke leve uden dem nu!! Skal lige lærer dem at kende men derefter er det et must have!!
Super gode og praktiske
PiaB - 24. aug. 2017
Jeg bruger stort set ikke andet nu.
Anbefaler
Lisa - 16. oct. 2019
Jeg har brugt disse tamponer i omkring 6-7 år nu, som et supplement til "almindelige" tamponer. Perfekt til sex under din menstruation, hvis det er det, du vil have dem til. Havde ikke hųrt om dem. Ikke sikker på, om du kan bruge dem som almindelige tamponer, under sex eller andet. Manden siger, at han męrkede dem af og til, ellers slet ikke. Nem at indsętte og fjerne. Det er vęrd at vide, at nogle gange under sex kan tamponen "gå op" og blive lidt svęr at få adgang til. Gå ikke i panik, hvis dette sker. Slap af, vent måske lidt og prųv igen. I vęrste fald kan du med sikkerhed få hjęlp til at tage tamponen ud ved dit sundhedscenter eller gynękologiske klinik. Personligt har jeg ikke haft brug for hjęlp én gang i alle de år, jeg har brugt disse tamponer. Anbefaler alle at prųve disse!
0
Komfortabel!
Sara - 3. jul. 2019
Har altid syntes, at almindelige tamponer fųles hårde, tųrre og ubehagelige. Disse fungerer godt, og jeg męrker dem slet ikke :-)
0
Super
Anonymous - 13. mar. 2024
Fantastisk, hvis du vil have sex under din menstruation!
Maskinoversat fra sinful.se

Joydivision Soft Tamponer 50 stk

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
349,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS