Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Joydivision Xpander X3 Prostata Stimulator var 1

Oversigt

Vil du gerne have en fyldig anal stimulation og opleve de mest intense orgasmer, så er Joydivision Xpander X3 Prostata Stimulator et must-have.

Den folder sig ud i anus for en ekstra kraftfuld fornemmelse. Stimulatoren følger kroppens bevægelser og pirrer mellemkødet ved hver eneste bevægelse eller stød til stor fornøjelse for dig.

Prostata stimulatoren er nem at indføre, da den kan presses sammen. Den er lavet i Tyskland og fremstillet af det lækre og bløde Silikomed, Joydivions eget medicinske silikone.

Xpander X3 kan føres 10,5 cm ind. Den har en diameter på 4 cm på det bredeste stykke, når den er foldet ud og 2,6 cm, når den er presset sammen.

I 2015 vandt X3 Erotix prisen for det bedste sexlegetøj til mænd.

MærkeJoydivision
Produktvægt (g)121
IndeholderOpbevaringspose
Fuld Længde (cm)14
Indførbar Længde (cm)10.5
Diameter (cm)2.6
Bredde (cm)2.6
Primært MaterialeSilikone
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogPortugisisk, Spansk, Polsk, Tysk, Russisk, Fransk, Engelsk, Italiensk
SKU15365
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Xpander
Kop - 29. dec. 2019
Stųrrelsen er meget passende, hvilket selvfųlgelig er en unik ting. Det gennemgående hul på siden er en smule smertefuldt ved lęngere tids brug på grund af åbningens kanter, der presser mod indersiden af anus. Men det vil blive ved med at blive testet fra tid til anden.
0
Meget stor og ubelejlig at bruge.
Voksen mand - 16. mar. 2020
Produktet er meget stort, jeg fik også en lille indre blųdning af at bruge den. Prųvede produktet to gange, men syntes det stimulerede dårligt og fandt stimulationen på prostata smertefuld til tider. Produktet var også svęrt at bruge. For at stimulere G-punktet var jeg nųdt til at bruge mine hęnder, fordi designet forhindrer dig i at sidde på produktet. Meget arbejde og lidt fornųjelse.
0
Wow
Clint Eastwood - 6. sep. 2019
Det skulle noget overbevisning til, fųr jeg bestilte dette, og jeg var i starten nervųs for at bruge det. Det ser lidt .. farligt ud med en anden funktion. Da jeg fųrst var på plads, hvilket gik overraskende nemt takket vęre formen, męrkede jeg straks en fųlelse af męthed og en behagelig massage. Da jeg begyndte at bevęge mig, sad den pręcis hvor den skulle uden risiko for at den faldt ud, og så kom den i kontakt med et eller andet lystcenter, jeg ikke havde oplevet fųr. Selvom der ikke er noget batteri, var stimulationen virkelig dejlig, faktisk utrolig. Min orgasme var meget kraftig og lang, pigen fik en tur, hun ikke vil glemme ... Hvis du kan lide analt legetųj, så prųv dette, det vil slå alt andet!
0

Joydivision Xpander X3 Prostata Stimulator

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
99,00 kr.74,25 kr.
Inkl. moms
549,00 kr.439,20 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Fri fragt - Kun i dag - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS