Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Juicy Jewels Plum Pleaser Dildo Vibrator var 1

Juicy Jewels Plum Pleaser Dildo Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Leder du efter din første dildo vibrator eller den perfekte rejse kammerat? Så er Juicy Jewels Plum Pleaser som skabt til dig.

Det søde, diskrete ydre gemmer på store, dybe hemmeligheder. Den lille dildo vibrator er lavet af blødt og fleksibelt jelly, der følger din krops konturer og lader dig nyde intense orgasmer, når du giver dig hen til de pirrende, trinløse vibrationer.

Vibratoren er vandtæt og perfekt at bruge under bruseren eller i badekarret. Nyd den alene eller invitér din partner med i legen, I finder nemt det vibrationers niveau, der passer dig bedst, på dreje knappen i bunden af vibratoren.

Juicy Jewels er ftalatfri og måler 15,5 cm og kan føres 13 cm ind. Med en diameter på max. 3,6 cm på det bredeste stykke er den ideel til dig, der ønsker en realistisk onani oplevelse.

Plum Pleaser bruger 2 stk. AAA-batterier, der købes separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Vidunderlig og enkel på den bedste måde
Anonymous - 13. mar. 2024
En fin lille vibrator med en dejlig form og skønne vibrationer. Den er nem at pakke ned i rejsetasken, eller når du bare vil hygge dig derhjemme uden besvær. Den er nem at holde ren, og detaljerne på gummiet giver en ekstra fornemmelse for dig. Du vælger den vibration, der passer dig bedst, og skrueknappen gør det nemt at ændre styrken.
Maskinoversat fra sinful.se
Så kongeligt at lege med sig selv ude på landet.
Anonymous - 13. mar. 2024
Elsker også dine ting
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS