Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Juicy Jewels Ruby Dream Dildo Vibrator var 1

Oversigt

Er du på udkig efter din første vibrator, der kan give dig dybe orgasmer både i soveværelset og i badet, så er Juicy Jewels Ruby Dream dildo vibratoren et godt valg.

Den pirrer dig indvendigt med kraftfulde vibrationer, men den kan også bruges til ydre stimulation af klitoris. Det brugervenlige design og den lille størrelse gør den perfekt til begyndere, der har lyst til at eksperimentere og gerne vil opleve en ny verden af nydelse.

Dildo vibratoren er vandtæt og ideel til at tage med i badet, hvor de kraftfulde vibrationer føles endnu mere skønne og intense. Hastigheden af vibrationerne kan justeres på en drejeknap i bunden.

Juicy Jewels Ruby Dream er lavet i blød jelly. Den har diameter på 3,5 cm og en fuld længde på 16 cm, hvoraf ca. 13 cm føres ind. Den bruger 2 stk. AAA-batterier, der skal tilkøbes.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God til prisen og ikke for overdrevet!
K22 - 1. may. 2020
Jeg har altid svært ved at bedømme størrelser på dildoer ud fra beskrivelsen og var bange for at den var for lille. Den godt kunne være lidt længere så der er mere at holde om, men jeg synes ikke det gør så meget. Den er hvad jeg vil kalde "gennemsnitlig" pik-størrelse, hvilket passer fint til mig. Jeg vil bare have følelsen af sex med min kæreste og ikke en kæmpe "overdrevet" dildo, hvilket jeg synes er svært at finde uden de bliver helt små! Vibrationerne er meget gode både på clit og indvendigt, ret kraftige, og det er nemt at bruge den på sig selv både forfra og bagfra fordi den kan bøje lidt i skaftet og forme sig efter mig. Det er lidt svært at bruge dreje-knappen når jeg har glidecreme på hænderne, men det er ikke noget der ikke kan løses med en serviet. Den er lydsvag og er ikke bange for at min roommate kan høre den. Selve støbningen er også behagelig med pik-hoved form og vener. Materialet er behageligt og lugter ikke af "plastik" efter første vask. Eneste minus er at det er svært at lægge den fra sig i sengen i 2 sekunder eller opbevare den uden at der kommer støv på. Jeg anbefaler man finder en pose som ikke afgiver fnuller til opbevaring.
Nybegyndere
Larsen - 10. nov. 2019
Dette var mit første stykke sex legetøj og jeg er generelt rigtig godt tilfreds. Den har en god størelse, cirka en normal genemsnits pik størrelse. Den er meget nem at brug og i et lækkert materiale, vibratoren er ret kraftig og nem at skrue op og ned. Den larmer lidt, ville ikke bruge den hvis jeg ikke var alene i husstanden. Den sluger dog batterier meget meget hurtigt.
Vibration for intens.
Kenneth - 5. jan. 2018
Kųbte denne i julegave. Vi brugte den på kęresten, men hun var ikke så glad for den. Vibrationen er lidt "hård", så man bliver lidt fųlelseslųs af den. Det var på det laveste niveau. Ellers er den dejlig at se på og blųd og god at rųre ved. Fųles lidt som den ęgte vare. Stųrrelsen på den er helt perfekt, da den er som en gennemsnitlig norsk penis. Det er derfor rart for par, da stųrrelsen ikke er stųrre end mandens egen penis, så du kan roligt kųbe den til din kęreste uden at bekymre dig om, at den er stųrre end din egen penis. Hvis du kan lide lidt hårde vibrationer, så er dette rart. Den vibrerer intenst.
0
Anmeldelse
Lena - 19. dec. 2018
Hej, jeg syntes vibratoren var god. Jeg oplevede ęgte nydelse og en god orgasme, der varede lęnge. Min mand brugte den også på mig, og vi havde det så sjovt.
0
Test
Annika Larsson - 2. mar. 2017
Da denne er min fųrste, har jeg ikke noget at sammenligne den med. Men jeg var tilfreds med produktet, det gav mig max ględe og et stort + at jeg kan bruge det i badet. Det eneste jeg kan komme i tanke om er, at den er lidt for geléagtig, men det er en smagssag.
0

Juicy Jewels Ruby Dream Dildo Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS