TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Kiiroo Pearl Teledildonic Interaktiv Dildo Vibrator var 1

Kiiroo Pearl Teledildonic Interaktiv Dildo Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Kiiroo Pearl er en revolutionerende og interaktiv dildo vibrator, der enten kan nydes alene eller bruges som par produkt til pirrende langdistance sex.

Pearl kan forbindes med en Kiiroo Onyx Interaktiv Masturbator, som også fås her i shoppen, så du og din partner kan nyde hinanden, selvom I f.eks. sidder i hvert sit land. 

Når Pearl er tilsluttet en Onyx Masturbator, vil dildoen registrere dine bevægelser, så dine muskelsammentrækninger overføres til ham og giver en meget realistisk fornemmelse. 

Selv bliver du stimuleret af Pearls indbyggede vibrator, som forkæler dig med dejlige vibrationer i flere forskellige intensiteter.

Kiiroo Pearl er lavet i lækker kvalitetssilikone, der er meget dejlig i brug, især hvis du bruger Pearl sammen med en vandbaseret glidecreme. 

For at kunne bruge Kiiroo Pearl Interaktiv Dildo sammen med en partner, skal dildoen forbindes med din computer via Bluebooth. Herefter vil I kunne skrive og ringe sammen igennem et dedikeret chat-prog, der også kan bruges til frække videosamtaler.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS