TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
King Cock Plus Triple Density Dildo med Kugler 19 cm var 1

King Cock Plus Triple Density Dildo med Kugler 19 cm

På lager

Levering: 1-3 hverdage

489,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Når du er på jagt efter en realistiske oplevelse, findes der kun ganske få, som kan konkurrere med King Cock og særligt deres Triple Density serie. Det lagdelte materiale tilbyder den samme fasthed, blødhed og fleksibilitet, som en ægte erigeret penis har. Kombineret med de naturtro detaljer og den væsenligt reduceret duft, er den klar til at nyde. 

Denne mister er 19 cm lang, med 13,5 cm indførbar længde og en diameter op til 3,7 cm. Som altid er detaljerne virkelighedstro: et slankt, veldefineret penishoved, diskrete men synlige årer på skaftet og faste, saftige kugler ved basen. Tilføj en vandbaseret glidecreme og forbered dig på et virkelig godt glid. 

Dildoen har en forbedret sugekop, som sikre et godt greb til håndfri leg. Du kan også placere den i harness med en O-ring på 4,5 cm i diameter. 

Rengør din nye dildo med varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens og lad den lufttørre. Når den er helt tør, anbefaler vi at tilføje et plejende pulver, så materialet forbliver blødt og smidigt, uden at klistre. 

MærkeKing CockProduktvægt (g)250Fuld Længde (cm)19Indførbar Længde (cm)13.5Diameter (cm)3.7Primært MaterialeTPEFarveNudeAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberPasser i harness, Realistisk, SugekopSprogEngelskSKU23458
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS