King Cock

King Cock tilbyder detaljeret sexlegetøj, alt fra dildoer til strap ons. Mærket fokuserer på de små detaljer, som gør oplevelsen endnu mere pirrende og giver endnu større seksuel nydelse.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Længde
Indførbar længde
Diameter
Vis alle 70 produkter
Du har set 48 af 70 produkter
Hent flere

King Cock - realistisk og fyldig nydelse til ham og hende

Historien om King Cock

Du har garanteret allerede forlængst hørt om legendariske King Cock, brandet, der står bag dildoernes ukronede konge. Den hører du om lidt senere. Først får en lille forklaring på, hvem og hvad King Cock er, og ikke mindst hvem der ejer det sagnomspundne brand. Du havde måske allerede gættet det, for hvor i verden er bigger altid better? Jeps, i USA, selvfølgelig. King Cock er såmænd ét sub brand, som er ejet af en anden ukronet konge - eller i hvert fald fyrsteligt foretagende, indenfor sexlegetøjsindustrien, nemlig Pipedream. Pipedream så første gang lyset i starten af 1970’erne, og solgte oprindeligt varer i en noget anden kategori; tilbehør til rygning. Formentligt deraf navnet. Med så mange år på bagen er det måske ikke så underligt, at de har sat sig så tungt på industrien. Pipedream sælger sit legetøj og tilbehør til retailere i mere end 140 lande, og har modtaget over 80 prestigefyldte, internationale priser for deres innovative og populære nydelsesprodukter til voksne. Deres solide førerposition er vist så godt som mejslet i sten. Selv om King Cock blot er ét af en meget, meget lang række sub brands, så er dildoernes sværvægter ikke sådan at overse.   

 

Naturtro oplevelse

King Cock er en selvstændig produktlinje - eller kollektion, om man vil - under Pipedream, med speciale i at designe og fremstille dildoer, der bådes føles og ser ud som den helt ægte vare. Dildoerne fås selvfølgelig i et hav af udgaver med varierende bredde, længde, krumninger og funktioner, men fælles for dem alle er, at de er designet i blødt og naturtro fanta flesh PVC med sans for alle detaljerne.  King cock dildoerne er alle forsynet med realistiske, fremtrædende årer, glans, markeret penishoved, kugler og nogle endda med muligheden for at sprøjte. Og de er oven i købet håndlavede. Kongen om dem alle, som der allerede er teaset for i første afsnit, er ikke for tøsedrenge eller tøsepiger. Den måler nemlig intet mindre end 36 centimeter i længden og er 7,6 diameter bred. Et yderst fyldigt og potent bekendtskab, som de færreste kvinder eller mand har været ‘heldige’ nok at have i den virkelige verden. Den kan selvfølgelig bruges både vaginalt og analt, er forsynet med en sugekop for til håndfri brug og kan desuden benyttes som strap-on, hvis du altså anskaffer dig en meget, meget solid harness til formålet. More is more, fristes man til at sige.

Strap-ons og dobbeltdildoer

Og nu vi er ved snakken, så kan du du selvfølgelig anskaffe dig the whole package - eksempelvis King Cock Harness med Dildo på 15 centimeter, 18 centimeter, 20 centimeter eller 23 centimeter. Der er med andre ord masser af mere eller mindre fyldige oplevelser i vente for dig, der fantaserer om at kaste dig ud i kinky pegging, eller drømmer om at pirre og stimulere din partner indvendigt. Er du til intens nydelse både forfra og bagfra, så kan vi varmt anbefale  på 21 centimeter, der fylder dig maksimalt ud i begge huller på én gang. King Cock Double Penetrator Dobbelt Dildoen kan selvfølgelig ligesom sin velvoksne ‘storebror’ bruges håndfri med sugekop eller monteres i en harness. Er du (og måske en partner) frisk på lidt anderledes, fræk leg, så tjek King Cocks vibrerende og oppustelig Hot Pust sædet op og take a ride on the wild side, mens din partner kigger på, eller lad ham eller hende tage kontrollen over dine orgasmer med Hot Seats indbyggede vibrationsmuligheder, der kan styres på afstand med remote. Muligheder er uendelige, og når det kommer til King Cock, så er det lige før, at end ikke fantasien sætter grænser.

 

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk