Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
King Cock Plus Triple Density Dildo med Kugler 24,1 cm var 1

King Cock Plus Triple Density Dildo med Kugler 24,1 cm

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
699,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Med denne King Cock dildo får du et tydeligt markerede penishoved, fremhævede blodårer og meget faste kugler. Triple Density giver dildoen en realistisk følelse grundet den hårde kerne og faste base, som alt sammen er indsvøbt i det ekstra bløde Fanta Flesh, for en virkelighedstro fornemmelse. 

Det fleksible skaft gør det muligt at udforske forskellige stillinger, samtidig med at skaftet er fast nok til målrettet stimulation. Brug en vandbaseret glidecreme for bedre glideevne.

Sugekoppen er blevet optimeret for en bedre sugeevne for mere alsidig brug. Placer den med et hårdt tryk på jævne, glatte og rene flader for håndfri leg. Dildoen kan også placeres i harness med en O-ring på 5 cm (diameter).

Den naturtro dildo har en reduceret duft, og fremstår med en fuld længde på 24,1 cm, en indførbar længde på 16 cm og en diameter på 4,5 cm.

MærkeKing Cock
Produktvægt (g)467
Fuld Længde (cm)24.1
Indførbar Længde (cm)16
Diameter (cm)4.5
Primært MaterialeTPE
FarveNude
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberTil Strap On-Brug, Realistisk, Sugekop
SprogEngelsk
SKU23465
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Wow
Ricky - 24. jun. 2021
Ved fųrste ųjekast gigantisk. Men når fųrst den er ude af ęsken, og vi skal klemme og męrke den, må jeg sige, at den her er ret fed. Konen kan lide den, men hun synes stadig, den er lidt for lang, men den fųles så ęgte. Når det er varmt og fugtigt, kan du nok ikke skelne det fra en rigtig. Vil kųbe flere i andre stųrrelser, men ikke stųrre ;)
0
Følelser!
Anonymous - 1. jan. 2022
Denne er lige så god som den ægte vare. Materialet er naturtro. Det er dog lidt for blødt, og man får ikke den samme følelse som en rigtig erigeret penis - men det er selvfølgelig tættere på end andre billigere dildoer. Farven er virkelig underlig - den er lyserød. Selv Barbie-dukker har formået at få en mere realistisk hudfarve. Men farven generer mig ikke og er ikke noget, man tænker over, den føles bare virkelig B i forhold til prisen! Jeg synes slet ikke, at sugekoppen holder. Hele designet af koppen virker uigennemtænkt. Jeg har en billig silikone Baseks, som passer meget bedre. Så fin og hyggelig; men kunne have været bedre til prisen! Er ikke for stor eller lang, men man bør nok kende sine mål, før man bestiller denne :)
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS