Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Kink Cock Teaser Magic Wand Tilbehør var 1

Kink Cock Teaser Magic Wand Tilbehør

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Oplev nye sider af din yndlings Magic Wand og forvandl den til en pirrende penis vibrator med Kink Cock Teaser Magic Wand Tilbehør.

Den flesible Cock Teaser sættes ned over din Wand og stimulerer penis hovedet med skønne knopper og dutter, når vibrationerne fra din wand overføres til det gennemsigtige TPE sleeve.

Cock Teaser er designet, så den skaber et dejligt, sugende vakuum omkring dit mest følsomme sted.

Passer bl.a. til Kink Power Magic Wand samt andre magic wands med en diameter på ca. 6 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk legetøj
Mossmann - 9. jun. 2021
Virker perfekt sammen med kins vibrator og giver orgasmer hver gang
Ideen var god
Jack - 30. aug. 2020
God idé, at tænke flere muligheder ind med Magic wand. Men cock tease virker ikke.Det snurrer, men pirrer ikke de erogene områder. Gummidupperne kan ikke mærkes.
Sjovt legetøj
Inger - 3. jun. 2018
Et lækkert stykke tilbehør til Magic Wand. Den giver lidt sådan en wacumfølelse da den er lukket i toppen. Perfekt til, at tease kæresten med
Arbejder for
Anonymous - 1. dec. 2023
Jeg ejede oprindeligt hummingbird-versionen og syntes, at den var for hård/rå i materiale og konstruktion. For en lidt kraftigere stav er dette tilbehør derimod en absolut favorit sammen med mit eget legetøj. Opsætning og rengøring er let, og følelsen er præcis, som jeg forestillede mig. Til prisen synes jeg, det er et absolut must, hvis du har en større wandi i skabet. Min egen doxy diecast er nu et funktionelt stykke legetøj for både mig og min partner. Vibration og følelse slår alt andet "vibrationslegetøj", jeg har købt i mandekategorien gennem årene. Oplevelsen kan helt sikkert være individuel, men dette er en, jeg anbefaler alle at prøve!
Maskinoversat fra sinful.fi
Jeg kan godt lide den her
Anonymous - 9. jun. 2021
Cock teaseren efterlod ikke meget at gisne om, efter at jeg havde brugt glidecremen til at få min røv ind og tryllestavene i gang. Det var ret nemt at sætte vattet på på grund af det bløde og fleksible materiale. Den bliver også siddende godt og kan fjernes fra glideren med våde hænder. "Det stærke nylondesign på indersiden af hullet og starten af staven gav en stærk vibration, som ikke havde sluppet mig let. Fornemmelsen var mere som et blidt klem af legetøjet og bare en vibration, før jeg indså, at jeg var ved at blive udløst." At lege med dette skabstilbehør er i bund og grund en umulig forlængelse af orgasmen til en blid ejakulation hver gang. Måske ville et lidt større stykke legetøj være en sjov ændring i forhold til bare at holde legetøjet på plads, fordi kompressionskraften i denne er så stor, at du ikke kan bevæge penis indeni særlig let, hvis overhovedet. Dette tager mig bare igen og igen, og tilfredshedsgarantien er garanteret.
Maskinoversat fra sinful.fi
Et nødvendigt supplement!
Anonymous - 13. mar. 2024
Et nødvendigt tilbehør!
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS