TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Kink Dual Flex Fjernbetjent Dobbelt Dildo var 1

Kink Dual Flex Fjernbetjent Dobbelt Dildo

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

929,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Ønsker du en anderledes og fræk oplevelse? Så er Kink Dual Flex Fjernbetjent Dobbelt Dildo, som både kan nydes vaginalt og analt, lige sagen.

Dual Flex er designet til både intens sololeg og skøn par nydelse. Den er 40 pirrende cm lang og har en diameter på 4 cm på det breddeste stykke. Den har en lækker ergonomisk form og er lidt bredere i enderne.

Der er 2 motorer, en i hver ende af dildoen, som begge har 10 rumlende vibrationer. Som en ekstra detalje medfølger en fjernbetjening.

Dobbelt dildoen er fremstillet i fleksibelt silikone med fløjsblød overflade, der varmer efter kroppens temperatur. Dens fleksibilitet gør den bøjelig, så du selv kan styre, hvor og hvordan dildoen skal sidde. 

Vibratoren er opladelig via det medfølgende magnetiske USB-kabel.

MærkeDoc JohnsonUndermærkeKink By Doc JohnsonProduktvægt (g)440IndeholderMagnetisk USB-oplader, FjernbetjeningFuld Længde (cm)40Indførbar Længde (cm)16Diameter (cm)4StrømkildeMagnetisk USB-opladerBrugstid (min.)60Vibrationshastigheder10Primært MaterialeSilikoneFarveSortAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberOpladelig, Fjernbetjent, Vibration, Dual MotorSprogEngelskSKU22613
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dobbeltdildo
Min kone og jeg købte i spænding denne dobbeltdildo. Kvaliteten er i top. Men den er svær at bruge og man skal fedte noget rundt i indstillingerne. Det er lidt ... Læs mere
Johnny - 2. dec. 2020

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS