Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Kinklab Lube Shooter Glidecreme Applikator var 1

Kinklab Lube Shooter Glidecreme Applikator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Lupe Shooter glidecreme applikator er et sæt bestående af i alt 1 applikator og 3 rør. De er ideelle til indførelse af alle typer glidecremer uden spild eller dryp.

Sådan bruger du Lube Shooter: Hæld din yndlingsglidecreme ned i et lille rent glas/skål og før et af rørerne med applikatoren i enden ned i glasset og træk op i applikatoren. Glidecremen bliver suget op i røret, og Lube Shooter er klar til at blive indført det ønskede sted.

Tryk derefter applikatoren i bund for at indføre glidecremen.

Lube Shooter er af producenten fremstillet som et engangs produkt. Det er muligt at rengøre applikatorerne grundigt. Lube Shooter kan både bruges analt og vaginalt.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
For ringe kvalitet
Chris - 12. feb. 2023
Lube shooters gør en kæmpe forskel - særligt ved anale lege. Og er der meget action i bagdøren er det direkte en nødvendighed. Jeg kan dog virkeligt IKKE anbefale disse - jeg synes kvaliteten er langt langt under Sinful's normale niveau. De holder lube meget dårligt og er rent ud sagt noget pingelværk. Jeg vil foreslå en 10ml engangssprøjte i stedet - billigt og god kvali.
Praktisk lille hjælper til frække lege
Rikke Overgaard - 28. nov. 2017
Fantastisk til brug når man fx vil lege udvidelseslege... her kan man nemt og enkelt få sikret en glidende udvidelse både i dybden og og ved åbningen. På den måde skal man kkke hele tiden skifte mellem at fylde på og udvide.
Hjælper meget med at gør temperatur højere...
Mario - 24. feb. 2014
Vis den til din kæreste, og så får du en fræk reaktion med det samme - nysgerrighed er altid en god ting, når man vil lege lidt med sin elskede. Små ting, som hjælper meget med at starte "det hele" - kan sættes lige nøjagtig , hvor du har brug for sine foretrukne "hjælpemidler". Takket til Lube Shooter kan man også undgå at spilde masser af lube. Anbefales også til alle, der er træt af pletter og rengøring efter legen.
Rigtig fræk til forspil
Tony - 25. sep. 2012
Disse er rigtig gode til forspillet, og får cremen derhen hvor de virker bedst, nemlig indvendig. Giver mulighed for lettere at trænge ind, og sammen med anal relaxing spray giver det mange muligheder for nybegyndere inden for området. Kan bestemt også anbefales til erfarene.
En nųdvendighed.
RR - 26. oct. 2020
Det er så meget nemmere med en sprųjte end at tilfųje glidecreme udefra, at jeg vil sige, at en sprųjte (og et brusebad) er noget man skal have, for at få en god oplevelse med analsex. Isęr i betragtning af, at begge dele er ret billige. Sprųjten gųr jobbet. Det er nemt at fylde direkte fra tuben og kan bruges igen med ordentlig vask. Nok glidecreme, hurtigt og smidigt gųr hele forskellen, både med gummi og natur.
0
Analsex uden unųdvendigt griseri!
Ketil André Camilio - 21. aug. 2018
Disse er fantastiske! Perfekt til at forberede din bagdel fųr analsex. De er nemme at indsętte med lidt glidecreme, og de har brug for en betydelig męngde glidecreme. Ved at smųre glidecremen mellem balderne i stedet for på ydersiden af anus, bliver effekten meget bedre. Anbefales!
0

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS