Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Kinklab Wartenberg Stål Hjul var 1

Kinklab Wartenberg Stål Hjul

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Wartenberg hjul er frækt tilbehør til pirrings lege. Man kan bruge hjulet på forskellige måder.

Hvis du kører hjulet let over huden er stimulationen blid og let prikkende. Presser du derimod til, bliver det til hård pirring.

Vi anbefaler, at du starter stille og roligt ud og øger presset mod huden gradvist. Der medfølger et kunstlæderetui i pakken til diskret opbevaring.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Et lille vidunder til både kinky og følsomt
Dennis - 9. nov. 2012
De fleste kender sikkert den der hovedmassageting med 10 kroge ud over kraniet, hvor man kan massere hinandens hovedbund og give forkælelse? Denne her, Wartenberg Stål Hjulet, er til kroppen og er også til sand forkælelse! Hjulet, der oprindelig blev opfundet af neurologen Wartenberg, kommer i en fin æske med et lækkert 'læder' etui. Selve hjulet er i rigtig god rustfrit stål kvalitet. Om man er til det meget blide eller det mere dominerende, der virkelig kan mærkes, så er Kinklabs Wartenberg Stål Hjul et dejlig pirrende redskab, der kan løbe og køre på kroppens bløde hud til den modtagende partners fulde nydelse og tilfredsstillelse. Det er parret selv der bestemmer farten og hvor meget 'greb' hjulet skal have om 'asfalten'. Kan klart anbefales!
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS