Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Klunke Voks By Dick Johnson 50 ml var 1

Klunke Voks By Dick Johnson 50 ml

129,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Føl dig ekstra frisk og lækker med Klunke Voks fra Dick Johnson.

Hvem kender ikke til rødme fra en irriterende syning i bukserne eller svedne kugler efter sport eller en lang dag på kontoret? Med Klunke Voks hører det heldigvis alt sammen fortiden til. Også perfekt til den sensitive hud efter intimbarbering.

Blødgør og reducerer kløe, skæl og lugt. Tag blot den ønskede mængde op og varm voksen op mellem hænderne. Herefter er det bare at nyde indsmøringen og ikke mindst det lækre, bløde resultat.

Med Klunke Voks fra Dick Johnson er det slut med dårlig hygiejne nede i bukserne. Klunke Voksen går ind og fjerner dårlig lugt, kløe og irritabel hud. Det vil med andre ord sige at efter indsmøring ville dine kugler føles helt friske og så er man også klar hvis chancen skulle byde sig for lidt hygge med partneren.

Et must-have til enhver rigtig mand og som Dick siger: "So good for your balls!"

MærkeDick Johnson
Produktvægt (g)65
Volumen (ml)50
IngredienserButyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tocopheryl Acetate (Vitamin E)
FarveGul
EgenskaberVegansk
SprogDansk
SKU17252
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En Vaskeægte Gamechanger
DenBruneRidder - 7. jul. 2022
Efter en god gang trav, har du fået så rød en ærtepose at din gangart mest minder om en hjulbenet pirat... - Du kender det Købte produktet, da jeg selv på sådan en hverdag får travet en del kilometer i bentøjet, og er bare nødt til at sige... Nul mere rød og krads, og farvel til av. Du skal ikke være bekymret for at det bliver en gang syltede løg. Dejlig fast indtil du får varmet det, og så kan du ellers bare gnubbe, gnide og gnatte dig selv ind, hvilket jo egentlig også er meget lækkert ;) (Som bonus så glemmer hun ikke bollerne hvis de er så bløde som de bliver med det her produkt. - Ja hun kan næsten ikke lade dem være) Tak Dick!
Klunke Voks
Mik - 17. feb. 2022
Bare navnet er genialt og nok til at man bare må købe og prøve. Og det funker fint. En kraftig voks der tager lidt tid at gnubbe på, men det er jo ganske hyggeligt! Kan anbefales til niplerne også!
Hurra!
BolsjeMand - 31. oct. 2020
Endelig spiller klokkeværket rigtigt! Det føles som chip tunning af understellet. Mit liv er fuldstændig forandret. Tak Dick!!
Gode
10 - 4. sep. 2020
Rigtig gode produkter
Wow..
K - 28. aug. 2020
Havde længe overvejet at prøve det, lidt som en joke. Smed det i kurven og har ikke fortrudt! Det er et af de produkter, alle mænd burde have stående. Det holder bolcherne friske og bløde hele dagen, selv ved en travl dag med en masse km i bentøjet.
Klamme Klunker? FORTID!
Mr_Moose - 27. jun. 2020
Købte det sgu egentligt kun for sjov, da navnet er awesome. Prøvede det dog efter en barbering, af løgene. Har aldrig troet af man kunne få så bløde og lækre klunker. Har brugt det i en uges tid nu og har ikke haft rødme og øm hud, som jeg altid får om sommeren. Kan varmt anbefales, til dem der sveder nemt og meget
Genialt produkt. Aldrig mere kløende svedige klunker!!
Sølvræven - 30. apr. 2019
Fantastisk produkt! Det er faktisk helt uundværligt når man barberer understellet. Og klunkerne bliver bløde og lækre. Så bløde og lækre at min kone nærmest ikke kan holde nallerne fra dem.... Og især når det er varmt vejr er klokkeværket langt mindre svedigt og klunkerne klør aldrig. Jeg bruger det også ifb m både løb og styrketræning, for at undgå svedige stinkende løg. Og der er heller ingen gnavesår af nogen art, ikke engang ved et halvmarathon. Klunkevoks får den varmeste anbefaling med herfra, det er noget alle mænd bør have!
Aldrig haft så bløde og glatte nogen kuler før
Claus - 13. jan. 2019
Det er et fantastisk produkt, ingen røde knupper eller kløge efter barbering, og det giver silke bløde kugler
Voks/creme
Manden - 27. dec. 2018
Kan klart anbefales. God voks/creme som er god på sensitiv hud. Gør huden blød og smidig
Voks/ creme
Manden - 27. dec. 2018
Kan klart anbefales. God voks/creme som er god på sensitiv hud. Gør huden blød og lækker.

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS