TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
La Gemmes Yoni Æg Rose Quartz  var 1

La Gemmes Yoni Æg Rose Quartz

På lager

Levering: 1-3 hverdage

379,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Økologisk Vandbaseret Glidecreme 100 ml
109,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Økologisk Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
Vælg Fuld længde (cm)
3
4
5

Oversigt

Med La Gemmes Yoni Æg Rose Quartz kan du komme i kontakt med din feminine energi. Yoni æg fremmer blodomløbet, kan forbedre dit sexliv og hjælpe dig med at opnå en stærkere bækkenbund.

Dette kan bidrage til øget følsomhed, mere nydelse og mere intense orgasmer, og et yoni æg i rosakvarts har endnu flere fordele.

Rosakvarts er nemlig stenen for universel kærlighed. Det siges, at den kan åbne op for mere glæde og romantik i dit liv og samtidig støtte dig, når du oplever negative energier eller sorg.

Yoni ægget er håndlavet og fremstillet i 100 % rosakvarts. Det findes i 3 forskellige størrelser, så du kan finde det perfekte æg til dig. Jo mindre ægget er, jo sværere er det at mærke og holde oppe. 

Der er hul igennem ægget i den smalleste ende, hvor der er isat en snor til let udtagning. Du får også en lille rensebørste, en opbevaringspose og en manual til rengøring, brug og opbevaring.

MærkeLa GemmesProduktvægt (g)20Fuld Længde (cm)3Indførbar Længde (cm)3Diameter (cm)2.5StørrelseSPrimært Materiale100% Rosenkvarts krystalFarveRosaAnbefalet GlidecremeVandbaseretSprogHollandsk, Fransk, Tysk, Spansk, Engelsk, RussiskSKU22277
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Tilfreds!
Glad for at jeg kųbte produktet, er meget glad!Cious - 11. jul. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS